Hjälpa olycksoffer i Inland Empire

Bilolyckor kan vara förödande. Från att hantera allvarliga skador och bestämma vem som är ansvarig, att få ersättning från försäkringsbolag kan du snabbt bli överväldigad efter att du har varit inblandad i ett. Nakase Law Firm förstår de problem som offren står inför. A car accident attorney med tre decennier av erfarenhet, det vet hur man kämpar för bilolyckor i Kalifornien. Han och hans personal kommer att vägleda dig och ta hand om pappersarbetet. På så sätt kan du fokusera på att bli bättre.

Om du skadades i ett bilvrak eller förlorat en nära och kära, kontakta Nakase Law Firm. Vårt advokatbyrå kan hjälpa dig att hitta lösningar på dina problem, oavsett hur stora eller svåra de kan verka. Försäkringsbolag utnyttjar ofta olycksoffer. Men de agerar annorlunda när vi hanterar påståendet.

Nakase Law Firm är en av de bästa advokaten för personskada i San Diego, Kalifornien, för skadade förare som drabbats av sprickor i ben eller ortopediska skador.

Men det är inte bara siffrorna som betyder något för oss. Det är de människor vi representerar. Kunderna känner sig bekväma med Nakase Law Firm. Du kommer inte att behandlas som bara en annan klient på vår advokatbyrå. Som din personal injury lawyer kommer det att ta sig tid att lära sig om din bilolycka. Då kommer han att arbeta med dig för att utveckla en strategi som tillgodoser dina unika juridiska behov. Vi är i samma team och arbetar mot samma mål.

Vilka typer av olycksfall fall hanterar?

Vårt advokatbyrå har många års erfarenhet av att hantera ett brett utbud av bilolyckor. Medan bilvrak finns i alla former och storlekar inkluderar några av de vanligaste typerna vi ser:

Bakolyckor
Berusade körolyckor
Distraherade körolyckor
Passagerarskador
T-benolyckor
På väg mot kollisioner

Om du inte ser din olyckstyp på den här sidan kan du fortfarande ha ett ärende. Vi inbjuder dig att ringa oss och berätta vad som hände. Men vänta inte, eftersom en försening kan påverka din rätt att vidta rättsliga åtgärder.

Vi vill höra detaljer om din olycka.

I vissa typer av bilolyckor är försumlighet - eller vem som var fel - ganska tydlig. Om du var i någon av de olyckor som listas nedan måste du prata med oss. Du kan ha rätt till ersättning från personen eller företaget som har felet. Tänk på att försäkringsbolagen kommer att driva tillbaka anspråk mot den försumliga föraren. Det är därför du behöver någon som Nakase Law Firm i ditt hörn - även om det verkar tydligt vem som orsakade bilolyckan.

Rolloverolyckor - Bilolyckor där bilen rullar upp inträffar av många olika skäl. Ibland rullar fordon för att föraren försökte undvika ett annat fordon och vred skarpt. Andra gånger kan en fordonsdesignfel vara skylden. Till exempel har stora fordon som SUV: er ett högt tyngdpunkt och kan vara benägna att rulla. I sådana fall måste olycksoffer eller deras familjer vidta rättsliga åtgärder mot fordonstillverkaren. Sådana fall kan vara extremt komplicerade, men Nakase Law Firm har den erfarenhet som behövs för att hjälpa.

Sov vid hjulolyckorna - Trötta körolyckor inträffar oftare än tidigare eftersom fler människor säger att de inte får tillräckligt med sömn. Även om utmattade förare inte kan ses i samma ljus som berusade förare, är de allvarliga konsekvenserna av sådana olyckor ofta lika. Trötta förare, som berusade förare, har gjort ett val som sätter andra på vägen i riskzonen. Om du utsätts för en sömn vid hjulolyckan kan du ha rätt till ersättning för dina förluster. Att bevisa en trött körolycka kan vara en komplicerad process, men Nakase Law Firm har den erfarenhet som krävs för att få resultat.

Hit och kör olyckor - Bland de mest frustrerande olyckorna vi hanterar på vår advokatbyrå, kan träffa och köra krascher vara komplicerade när den försumliga föraren försvinner. Vi hjälper rutinmässigt oskyldiga offer att driva fordringar genom sitt eget försäkringsbolag. Du kanske tror att ditt eget försäkringsbolag är på din sida, men i dessa fall kanske din transportör inte svarar på dina behov. Det är därför det är smart att anställa en erfaren advokat som Nakase Law Firm. Han förstår noggrant denna process och kan hjälpa dig varje steg på vägen.

Oforsäkrade / underförsäkrade olyckor - Staten Kalifornien kräver att förare ska ha ett lägsta belopp för bilförsäkring: $ 15 000 för personskador / dödsfall per person, $ 30 000 för skador / dödsfall för mer än en person och $ 5 000 för skador på egendom. Men sådana minimibelopp räcker ofta inte för att täcka kostnaderna för en bilolycka. En ännu mer komplicerad typ av bilolycka att hantera involverar bilister som inte har någon bilförsäkring. Vi vet hur vi ska hantera båda typerna av bilolyckor och vill arbeta med dig. Vi kan hjälpa dig att driva ett fordran genom ditt eget försäkringsbolag - och hjälpa dig att kämpa för att få maximal ersättning för dina förluster.
Hastighetsolyckor - Överdrivna snabba olyckor i staten är bland de vanligaste - och ofta mest allvarliga - typerna av bilolyckor vi hanterar på vår advokatbyrå. På grund av det andra fordonets höga hastighet kan du eller din älskade drabbas av allvarliga, livshotande skador. Vi kan arbeta med dig och hantera alla juridiska aspekter som är förknippade med din snabba olycka, från att samla bevis till analys av olycksrapporter och hantera direkt med försäkringsbolag. Vi gör en grundlig utredning för att upptäcka exakt vad som hände och håller den försumliga parten ansvarig.

Ge din bilolycka den uppmärksamhet den förtjänar. Kontakta oss.

Vänta inte att kontakta vår advokatbyrå efter din bilolycka. Statens lagstiftning om begränsningar ger i allmänhet skadelidande 2 år från skadedagen att vidta rättsliga åtgärder. Du kanske tror att du har tid, men förseningar kan skada dina chanser att bli ganska kompenserade. Att bygga ett starkt rättsligt mål tar enorm tid och arbete.

Ju tidigare du kontaktar oss, desto tidigare kan vi börja utreda din bilolycka. Vi kan till och med kontakta polisen för dig och få en kopia av din kollisionsrapport gratis för dig. Vi har åtagit oss att hjälpa kunder att få full ersättning.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.