Hur gick det här till nu då?!

Vänta här nu, hur gick det här till??? Jag skyller på Microsoft, det gör ju alla andra. Dagen flyter på som vanligt, jag läser uppgifter och skriver på kursuppgifterna när jag i en paus från skrivandet ögnar igenom dagens intressanta händelser.

Jag är medveten om att inte alla vet vilka ZeniMax är eller bryr sig, men när nyheten bristerade att Microsoft köpt ZeniMax för 7,5 miljarder dollar (ung. 66 miljarder SEK) välte det Internet. Det är en gigantisk affär, om man tycker om spel och bryr sig om sådant. Det gör ju jag, och jag har mer än en gång svurit irriterat på ett av spelen jag envisas med att spela och sagt "Kan inte Micorsoft köpa upp skiten och fixa till det lite?" men jag trodde aldrig i mina vildaste drömmar att de skulle göra det?!? Och inte bara företaget som gör mina favoritspel, utan moderbolaget och därmed alla andra bolag i hela koncernen.

Det är så stort att det blir svårt att överblicka konsekvenserna för spelbranschen för överskådlig framtid. En del av mig oroar mig för monopolsituationer som kan uppstå, en annan del jublar eftersom jag gillar att spela på konsolen och detta gjorde just min älskade Xbox ännu bättre.

I det omskakade och lätt bedövade läget får jag ett mail från Stockholm Marathon som uppmanar mig att anmäla mig nu, så då gör jag det.

Vänta här nu.

Jag är alltså anmäld till Stockholm Marathon 2021?! Hur gick DET till nu då?? 

Maken kom hem med ytterligare en enorm laddning kantareller som vi måste ta om hand. Jag hinner nog fundera på den saken då. Jag hinner säkert både ångra mig och börja se fram emot det under de 8 månader det är dit. Ungefär 30 veckors effektiv träning har jag på mig att komma upp ur soffan och ut på vägarna igen.

Jag skyller på Microsoft. 

Det gör ju alla andra.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.