Skånska stigar

Höstlövgeggacykling

Det är inte så att det inte funnits möjlighet till lerig cykling förrän idag, det är bara det att tummen inte kommit loss förrän idag. Men idag blev det äntligen en härlig lerig höstcykling ner till Rörums strand och Knäbäckshusen precis innan det mörknade.

Rapid Rob klarade de hala löven och leriga stigarna bra.

Tough Tom också.

Det är jätteroligt att jag har däck som heter Tough Tom och Rapid Rob. Jag kommer aldrig att byta däck. Såvida jag inte hittar däck med ännu roligare namn.

Många fina löv att spana på.

Från oss är det ungefär en halvmil ner till Knäbäckshusen och det är perfekt om man ger sig ut lite sent på dagen, men vill hinna få till en lagom runda innan middagen. Då kan man snurra runt några varv på grusvägarna och stigarna vid Knäbäckshusen och Rörums strand och få en runda med lite av varje. Lite grusväg bland fruktodlingarna, lite stig bland höstlöven, och lite backar längs vägen dit och hem.

Det småregnade hela rundan, men det var ganska skönt eftersom det hjälpte till att skölja bort leran ur ansiktet. För första gången fattar jag poängen med att ha cykelglasögon. Fick gräva ut lera som hade fastnat under ögonlocken när jag kom hem. Jag har tyvärr ingen bild på hur jag och cykeln såg ut när vi kom hem, men kan ju säga så mycket som att det blev dusch för bägge 🙂

4 kommentarer till inlägget

Monica Carlsson
1971 • Partille
#1
31 oktober 2020 - 07:24
Jag hetsade en kollega Robert att köpa Rapid Rob till sin hoj! ;)
1980 • Vik
#2
31 oktober 2020 - 08:01
Klart han ska ha såna! :-)
1972 • Trångsund
#3
31 oktober 2020 - 15:21
Det är så roligt nu när jag nyligen varit på Österlen, för nu vet jag var dina platser ligger, har tom varit där😊
1980 • Vik
#4
31 oktober 2020 - 16:28
Ja det blir helt klart roligare att läsa om ställen man har varit på!
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.