Träning/Korona och sponsra jogg.se

Hej

Betalade 100.- till JOGG. Känns helt naturligt hjälpa till när det är tufft. Tycker alla ska bidra - alla har råd med minst 100:-.  Det säger bara Svish och sedan behöver du inte tänka mer på det....När jag fått lite bättre ekonomi får JOGG 300:- om så behövs, bara för att hålla JOGG vid god vigör. Hoppas därmed alla stödjer så att JOGG överlever. 

Mitt mål i år var 100 mil. Realistiskt är närmare 750 km - kanske 800 km. Spelar egentligen ingen roll, huvudsaken är bra hälsa, hålla kondisen på en hygglig nivå. Om jag kommer i den formen jag vill vara i ser jag det som en bonus - jag gör något rätt. ++++ Alla ska vi trilla av pinnen förr eller senare, helst senare och helst inte av något virus. Med löpning följer många fördelar. Vill tro att vi alla blir lite smartare, gör bättre val.

 

Få vill bli smittade. Det blir kanske ett långt uppehåll med kondisträning givet det expertis sagt med de komplikationer som kan följa. Nu tar koronaviruset fart igen.  Oavsett vad det beror på måste du med din klarsynyhet tänka på det andra inte tänker på - var uthållig, håll huvudet kallt - be din nästa tänka i fler än 1 steg i taget. Hälsomyndigheten säger: med dina nära kan du slappna av. Nej, det kan du inte. Vi vet av erfarenhet att vissa inte klarar det.Slappnar de av här, slappnar de av där. Många försöker umgås som vanligt. Hur många det är vet vi heller inte, men det räcker med tanke på vad som nu händer. 

Du vet aldrig vem de har varit i närheten av. Ska du fråga. Variablerna är för många och regering skickar fel signaler så fort de ser en öppning. Liknar människor ofta vid får. Ät gärna 6-8 brödskivor om dagen - Socialstyrelsen sade det en gång. Kan tänka mig att alla som röstade på S åt just 6-8 skivor om dagen. De vill gärna behålla den status de en gång skapat. Allt sker i en viss riktning med små steg. Du kanske trillar i soppan för att det låter bra. Grattis, du är en i gänget. Måste kännas tjyggt. Politiker har gjort sig immuna. De tror sig lösa problem samtidigt som de skapar nya.

Är svensken bortskämd, tar vi en massa saker för givet? Går vi på vadsomhelst - se naiv?  Sverige enligt vissa är en moralisk stormakt. Det kanske räcker någon säger så. Än verkar gemene inte ha fattat. Vi ska inte lägga hela våra liv i vad hälsomyndighet eller vissa politiker säger. De tänker ur ett socialistiskt perspektiv. Tänk själv. Det handlar inte om en vanlig förkylning. Var medveten om att det finns de som vill skada andra. Titta upp så får du det bekräftat.

Matematiker, mars-april 2020 på tv säger att deras modeller pekar på 8000-20000 döda. Det känns som vi är på första sidan. Vaccin?  Återstår se om virus muterar? Nu drygt 6000. Kommer du bli förvånad om det närmar dig 20.000, kommer du anpassat dig till den verklighet som råder då? Pliktskyldigt säger någon - allt är i sin ordning eller vi såg det inte komma. Det verkar alltmer symtomatiskt för dom röda.  Du är så bekymrad över det liv du lever. 1 månad senare har du tvingats glömma, annars är risken stor din hjärna kokar över.  Den mest hårdföra feministen borde vara helrabiat - hör knappast någonting. Vad är feminism? Bryt ned till de 2-3 viktigaste sakerna. De vill som alla andra känna trygghet, ekonomisk trygghet, så de kan förverkliga sig själva. Systemet ser ut så. De tvingas till manipulation men skyller alltid på någon annan.

 

 

Nu ska Biden i USA, om allt är korrekt ta över pinnen. Varför en person som lever på slutet av sitt liv? Det ser inte bra ut. Han vinglade betänkligt i ett inslag på väg mot talarstolen. Slår vad om att han inte klarar 4 år.  Satsar en hel krona. De talar redan om Kamelen Harris. Det viktiga är inte personen - kollektivet. Är han en marionett/ett medel för något annat? Vad betyder då egentligen demokrati? All makt ska utgå från folket! Hahaha - det är en lögn. Många litar blint på de som leder. De serverar dig den kunskapen de tål när det börjar dra ihop sig. Det ligger också i människans varat /begränsningar ha förmåga ta till sig en viss mängd information en viss given period. Sedan tar det stopp han/hon blir fartblind, avtrubbad, deprimerad, ptsd etcetera. Få ihop livspusslet kan genast bli komplicerat. Vi bör sluta glo på varandra ur ett grodperspektiv, mer från himlen eller både och.

Trump anser jag är den person som kunde ställt mycket till rätta. En ickepolitiker/affärsman. Allt handlar om pengar. Många var så beroende av en viss världsordning så de blev rädda. Vänstern sprider naturligtvis sin retorik och det slår redan på oss alla i Europa. Kvinnor, speciellt unga blandar ihop sina känslor med något annat. De om några borde skälla mer på politiker. Deras framtid. Därför har de lärt sig hata Trump, inte för att de har blivit petade på - något känslomässigt. Massor av kvinnor agerar honungsfällor. Men det pratar de helst inte om. Vänta och se. Snart är USA lika kommunistiskt i ändarna som Sverige är. Som tur är kan "demokraterna" inte rida senaten. Det betyder att många så kallade reformer ej går verkställa, så i praktiken  tycker jag republikaner styr.

 

Jesusfolket säger - "Gud har en plan för dig". Jasså! Vilka stollar. Har levt i 56 år, än finns det inga som helst bevis. Så därför läste jag en bok där "människor" från en annan planet säger att det inte finns en gud. Vi ingår helt enkelt i ett kretslopp där vi föds och dör. Vi är själva designade som vi designar .......Om evolutionen tagit så stora steg som det gjort för dom vore våra problem bortblåsta. Vi är inte redo säger de. Vad säger det dig?  För att ge perspektiv på det hela så tänk dig att vi med nöd och näppe kan ta oss till Mars. Sedan ska vi tillbaka! Bara den lilla biten ställer till problem. Hur många mjölkiga galaxer finns det - en jävla massa. Tänk inte för mycket på det, mycket händer på vägen som vi inte har kontroll över. Du behöver inte läsa Dawkins(illusionen om gud) för att förstå men det kan hjälpa. 

Ligger denne fiktive gudsfigur på en mjuk filt och spanar från stratosfären? I boken reder de ut allt du behöver veta. Tron kan försätta berg fick jag höra när jag var liten. Vi kan väl börja komma överens om att det inte finns en gud. Bara det kommer lösa en rad problem med mångas liv, att vi till exempel inser snabbare att vi har begränsningar och därmed inte överlåter ansvaret till någon annan. Okunniga kan gå på det mesta, i beroendeställning. Människans vägar äro outgrundliga borde körkan säga. Istället har någon nisse kommit på intelligent design i syfte att uppräthälla staus quo eller utvecklas bakåt.. Inte intelligent att ljuga.

Min syster tror på fullaste allvar att Jesus finns vid hennes sida. Hon blir alldeles varm och sedan försöker hon tvinga på detta på mig. Persona non grata. Hon blir alltmer som en sekt, kanske kompis med de halvgalna Knutbygänget. Hallelulalia.

En upplevd svaghet kan bli en styrka. Tro mig, tro mig... Om vi ska leva längre, må bättre, måste vi lära oss snabbare att inte göra samma misstag... om och om igen, dels att vara mycket mer käll/kritiska, ta ställning mot ett system som inte kan ge oss det vi behöver. Flera saker behöver göras om i grunden. För att det ska fungera måste vi sluta vara naiva. Vi måste sluta exprimentera med människor och tro att nyliberalism är bra. Alla experimentella pålagor gör människor än mer förvirrade. Vi ska fortsätta förundras, resa, upptäcka nytt, men det går inte om alla ska tvingas vara lika. Vi behöver gränser+mentala dito. Drar vi inte gränser kommer vi dö ut. Det går åt fel håll. Några vill samtidigt du ska fokusera på miljön. Du är lurad och de lurar sig själva genom att tro att deras system är vattentätt.  Detta har inget med miljön att göra. Det handlar om upplevd trygghet, kontroll och därmed makt hos några få.

 

 https://borstjanaren.se/borst/borstArticleDetails/article_id/18805

 https://www.rael.org/ebook/intelligent-design/ - spännande läsning. 

 

Först måste vi lära oss hantera det vi nu ser. Tänk tanken att någon serverar oss ett annat typ av virus inom kort kroppen inte känner igen. KAOS upphöjt till 10. Vad säger det dig? Jesusfolket börjar tänka på Noaks ark nr 2. 

 

* HÅLL AVSTÅND! HÅLL AVSTÅND. BEHANDLA ALLA SOM INFEKTIONSKÄNSLIGA.

* ANVÄND MASK

i kollektivtrafik, där du kommer trängas.  Munskydd behöver inte kastas efter användning. Undvik ta på insida, speciellt om händer inte är tvättade. Har du begränsad ekonomi - doppa munskydd i nästintill kokande en liten stund. 

 

* TVÄTTA DINA HÄNDER OFTA.

Peta dig inte i ögon, näsa eller stoppa fingrar i munnen om de inte är tvättade, före måltid eller annat.

 

* UPPLEVER DU NÅGON NONCHALANT

 Flera behöver ständigt bli påminda. Bara för att det tror de inte berör dom kan de smitta. 

 

* TA KONTAKT MED BERÖRDA I KOLLEKTIVTRAFIK

till exempel SL. Säg åt dom utöka trafiktäthet så att vi aldrig behöver stå och trängas. De vill nu spara pengar och tvinga oss betala. Regering matar oss med att de har beredskap, nytt miljötänk, klimatanpassade körbanor om MP får bestämma. I smyg har de lierat sig med Fi. Då blir körbanor snart rosa.  Då är körbanorna snart rosa. .... Regeringen ska inte inbilla mig de har beredskap. Smittan tar sig ånyo in på äldreboenden. Vad har vi lärt oss? De beror på att de politiker som sitter på makten har en annan agenda. Vad skulle det annars vara? Är vi dumma i huvudet?  Ole dole doff kinke lane koff...  För hade de haft en agenda som skyddar oss skulle de tagit i redan från början. Vi litar för mycket på att de gör det dom ska. Sverige läcker åt alla håll.

Vi ska inte lastas för det. SL:s  förbannade ansvar - i slutändan regeringens. Allt de gör i motsatt riktning är ett underbetyg.  VÅR HÄLSA GÅR FÖRST.  När de säger alla människors lika värde betyder det i mina ögon precis tvärtom.  Då hissar jag röda flaggan. Du är ingen nickedocka. De siktar på flockimmunitet. Hur kan de påstå att det och vaccinering är lösningen på allt? De vet inte. Så länge fåren får tugga gräs är de nöjda. 

Räkna med att det blir värre innan det blir bättre. 

 

Hälsning

/Johan

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.