forsbackarunner

En sjörunda till jul vore kul

 Vad är det som lockar med vatten egentligen? Förutom det uppenbara att man kan fiska, bada och dricka det när det är rent, så finns det mycket att säga om vatten. Det ger liv, är vackert och rogivande. Samtidigt kan man se långt över vatten och det är lätt att navigera längs med ett fast riktmärke som tex en sjö eller å.

Tittade häromdan på ”Ginger runners” review of the year som visade upp Salomons vattenrenare. Detta ”XA Filter Cap 42” väger 32 g och renar upp till 1000 liter vatten. Filtret är lixom inbyggt i skruvkorken och går att dricka genom. Det sätts istället för den vanliga korken på Salomons softflasks (med 42mm öppning). Jag har aldrig provat utan bara sett det på bild och ska man vandra eller springa långt på tur så verkar detta vara ett mycket enkelt och bra val. Här finns resten av inlägget!

4 kommentarer till inlägget

1961 • Oskarshamn
#1
18 december 2020 - 17:04
Jag blir lite mörkrädd när jag ser bilden på löparen på is utan isdubbar. Ge dig ALDRIG ut på isen utan dubbar, aldrig någonsin! Jag är skridskoåkare så jag har viss erfarenhet av hur förrädisk is kan vara.
1968 • Perstorp
#2
19 december 2020 - 17:18
Tack för varningen. Jag åker skridsko även jag ibland och dubbarna är alltid med. På bilden var vi inte ute och sprang på isen utan gick bara ut 100m för att ta en springbild. Där jag sprang hade jag alltså gått innan. Dubbarna som VAR MED syns dock inte på bilden. Jag har stor respekt för isar och skulle aldrig riskera något. På bilden var det smällkalla vintern och isen var ca 15cm tjock.
Mr. B
1963 • Hemma
#3
3 januari 2021 - 14:39
En mycket fin sjö att runda är Åsunden. Fem mil i terräng. https://www.vastsverige.com/ulricehamn/leder/asundenleden/

Du har en bit att åka, men det är det värt! (Rundan är testad på en KUL-helg för många år sedan)
0 •
#4
4 januari 2021 - 06:04
Extraordinary exchange and You genuinely influence it to rise extremely basic with your appearance, however I find this subject to be actually fantastic, a debt of gratitude is in order for giving out this theme.Kindly check out [url=https://www.learnovita.com/java-training-in-chennai][b]Java Training in Chennai[/b][/url]

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.