Årets godaste lopp

Som ni vet så arrangerade jag, tillsammans med världens bästa Annie, Tjejmarathon i somras, där vi samlade in pengar till Panzisjukhuset i Kongo. Summan landade på svindlande 104 000 kronor, som gick direkt till Panzisjukhusets verksamhet för att stötta våldtagna, misshandlade och utsatta kvinnor i Kongo.

 

Nästa år gör vi det igen!

 

Tjejmarathon 2013 går av stapeln den 29 juni och i år tar vi in deltagare av båda könen. Principen för insamlingen är densamma, varje deltagare samlar in sponsorer i sin omgivning, som stöttar utvalt projekt. Vi tar dessutom gärna emot företagssponsring, i år hade vi fantastisk hjälp av ett stort antal företag.

 

Vi släpper endast 100 startplatser, för att fortfarande kunna garantera allas säkerhet (vi är fortfarande bara två eldsjälar som gör detta, utan någon backup från någon stor organisation, utöver våra ideella funktionärer) så det är först till kvarn som gäller. 1 januari öppnar vi anmälan!

 

Allt om loppet kan du läsa om du klickar på länken ovan eller bilden nedan. Vi finns ockå med i ett stort reportage i senaste Runners world, missa inte det!

 

Hjälp oss att överträffa årets succé och samla in ännu mer pengar denna gång!

 


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.