Foruminlägg av Johan Fagerberg

#1
26 juni 2011 kl 16:38
Gilla
Någon som vet hur mycket cannabisrökning påverkar konditionen och på vilket sätt? Skulle det vara stor skillnad att röka en joint mot att ta några öl en gång i månaden?
#2
26 juni 2011 kl 21:22
Gilla
har hört någonstans att det har vissa positiva effekter, och undrade då om det också var dopingklassat, vilket det tydligen är. är det bara jag som tycker det är lustigt att ämnen som finns i naturen är dopingklassade? borde inte kaffe också vara dopingklassat isf? eller är det att dra diskussionen för långt?
#3
28 juni 2011 kl 17:05
Gilla
har faktiskt inte varit inne och kollat trådan för ens nu, men gött att det verkar ha blivit lite diskussion. jag är väldigt dåligt påläst om doping och sådant så ska nog hålla mig borta från debatten. ville bara få in lite åsikter om cannabis kontra alkohol ur träningsperspektiv, vilket jag har fått :)
#4
25 juni 2012 kl 12:47
Gilla
kombinera kolhydrater med fett för att kunna bulka upp alla kalorier på bästa sätt. Alltså få i dig något insulinhöjande livsmedel tillsammans med något med hög fetthalt. Jag körde med grekisk yoghurt (10% fett) tillsammans med honung eller sylt som mellanmål när jag ville gå upp i vikt. I övrigt bara att ösa på med olja och smör i maten. Snickers som efterrätt är också att rekommendera. Samt grädde.