Foruminlägg av kristin Brodin

#1
18 juli 2009 kl 07:31
Gilla
klart att första tanken blir att öka, man vill ju inte visa sig sämre än den som kommer. Sammtidigt blit det en kick för ens självförtroende om man som den som kommer bakifrån o löper om. Men i grund och botten tränar man för sig själv. Personen som kommer bakifrån vet inte hur långt du har löpt, kanske varit ute på ett långpass säg 2 tim och en löpare som tempospringer 7 km kommer bakom, klar att du blir omsprungen, men då ökar inte jag. Jag håller på med mitt och låter han sköta sitt. Det blir bäst resultat i slutändan, man kan tävla på lopp, men undivka att springa på sig mjölksyra när det inte är mjölksyre träning, då är allt ok.
#2
20 mars 2010 kl 10:50
Gilla
jag startar alltid med havregryns gröt, rejält med smörgåsar så man är ordentligt mätt, vilar ca 1 timme efter maten och sedan ut och löp, för mej fungerar absolut i 2 mil, äter lika dant inför en mara, men har då med mej lite druvsocker och energi dryck.
men se till att du fyller på ordentligt efter passet, direkt! ananrs blir det jobbigt dagen efter. Det du inte har i benen får du ha i huvudet, träna mentalt också är en mkt vikigt bit,

Lycka till!
#3
15 maj 2010 kl 20:26
Gilla
Hallå marielouise!
jag har inte mobilen med mej när jag springer, onödig börda att bära på. Försök lämna den i värde insamlingen ( mkt bra sådan) och njut av upplevelsen. tror inte den stör chipet om du väljer att ta med den.
Lycka till!
#4
6 juni 2010 kl 07:37
Gilla
hur får jag upp min tid bland alla andras tider på srhlm maraton 2010´s flick på jogg?!
har lagt in den i min tävlings/löpardagbok men det kommer inte upp ändå?
någon som har tips, ideer på vad jhag gör för del??!

Mvh kristin