Foruminlägg av Björn Lindberg

#1
9 december 2009 kl 12:23
Gilla
Jag har använt en hel del övningar från olympiatoppen.no som nämns ovan och tycker att de är jättebra. Jag har helt klart fått bättre balans och bålstyrka. Där finns övningar för alla nivåer. Det bästa är om man kan träna med lite "obalans", sk funktionell träning, istället för statiskt. Då klarar musklerna bättre olika situationer i verkliga livet istället för bara i fasta träningspositioner. Dessutom är den typen av träning roligare än ren styrketräning. Balansboll är suveränt. Man kan ha en hemma och använda den istället för att sitta i tv-soffan. Mängden och variationen på övningar är oändlig. Balansplatta är också bra. Skaffa en medelsvår som du kan utvecklas med. Du kan kombinera balansplatta med vissa styrkeövningar, eller träna enbart balans. När du klarar plattan, prova att göra samma övning men blunda - en riktig utmaning! Här kommer du direkt till sidan för stabiliseringsträning: http://www.olympiatoppen.no/fagavdelinger/trening/basistrening/styrke/page108.html
#2
13 januari 2010 kl 20:46
Gilla
Klart man ska springa ute. Med bra broddar, andningsmask och rätt klädd är det inga som helst problem.
#3
22 januari 2011 kl 16:42
Gilla
Om det är tidningen "Marathon & Löpning" du menar, vilket jag tror, så fanns den förra året i butik 9 mars 2010, enligt bif länk som jag hittade. Men jag vet inte om det kommer ett nummer varje år.
http://simplesignup.se/event/2048-marathon-loepning
#4
11 juni 2013 kl 00:09
Gilla
Har Android. Samsung Note.
Ser jättefint ut. Dock syns bara träning inlagd från dator som är registrerad som löpning eller cykel. Annan träning syns bara om man registrerar via mobilsidan.
#5
11 juni 2013 kl 15:57
Gilla
Hej Oscar! Jag vet inte om jag gör något fel, men går jag in i mobilversionen och väljer "Träning" i menyn (uppe till höger) borde jag se samma som jag ser under samma rubrik i vanliga webbversionen. Men där ser jag tex inte den du nämner "Core fre 7/6". Jag ser heller inte "Spinning/Trainer Spinning 45" med samma datum. Däremot ser jag alla pass som jag registrerat som CYKEL och LÖPNING. Jag ser även "Spinning/Traniner Spinning 60" 10/6, men den träningen har jag registrerat direkt i mobilversionen.