Foruminlägg av Anders Littorin

#1
13 maj 2008 kl 09:03
Gilla
Jag är avundsjuk!

Jag skulle ha sprungit mitt premiärvarv i år men knät har kajkat ut totalt, så det blir vila och påhejjning för min del i stället; åskådare behövs ju också för att det ska bli kul.

Lycka till allihop och spring så att asfalten glöder!

/Anders
#2
1 februari 2009 kl 21:09
Gilla
Köpte min på Global Gizmos för snart ett år sedan. Jag tror till och med att det följde med en 230V -> USB pryl att stoppa i väggen som hade både svensk och brittisk "väggkontaktsdel", utbytbar!

Rekommenderar klockan, den funkar kalasbra, enda mecket jag har nu är att jag inte själv lyckats prata med den från min Linuxdator, fast det ska gå, andra har gjort det.

Tänk om benen kunde funka lika bra....
#3
11 april 2009 kl 22:47
Gilla
Jo det är nog dina benhinnor som spökar, de sitter på insidan av smalbenen och jag gissar att du får tokont om du pressar in fingtarna mellan vadmuskeln och benet ca en decimeter över fotknölen. Jag har också problem med benhinnorna, speciellt när jag ökar på träningsdosen för fort (villket jag gör, eftersom jag MÅSTE få lite mil i benen före Göteborgsvarvet...). Mitt enda tips är att öka långsamt och kanske prova att kyla benhinnorna med is i några minuter för att sedan värma med vatten. Jag har hört att det funkar och det verkar i alla fall lindra tillfälligt. Problemen lär lättare dyka upp om man byter underlag från hårt till mjukt, eller vice versa.

Ont på framsidan beror på att musklerna på framsidan växer fortare än den fascia (http://sv.wikipedia.org/wiki/Fascia) de ligger inpackade i. Det gör också ont, speciellt om man försöker sträcka ut foten så tårna pekar rakt ner. Detta är inte benhinne ont, även om det är nog så plågsamt.

Hoppas du hittar en bot, jag försöker hitta en åt mig...

(Om du letar på nätet är Tibia (http://sv.wikipedia.org/wiki/Skenbenet) ett bra ord för smalbenet...)

/Anders