Foruminlägg av Hedda Snille

#1
22 november 2008 kl 08:18
Gilla
Hej, jag vet inte hur mycket allmän information du redan har fått från sjukhuset, men vanligen brukar man få ligga kvar i en vecka lite drygt, och man brukar säga att det tar ett par månader innan man är "återställd" eftersom det är den tid det tar för bröstbenet att läka ihop. Däremot brukar man rekommendera att sätta igång med försiktig "träning" (fast de flesta tränar ju inte alls och då får ju ordet träning en annan innebörd än för en tränande) ganska snart efter operationen - beroende på hur man känner sig förstås, och trappa upp den successivt. Men överlag så brukar de med god grundkondition klara operationer och ingrepp bättre än de med sämre fysik, och också få en snabbare återhämtning.
#2
23 mars 2009 kl 08:50
Gilla
Hej,
skulle någon vilja förklara skillnaden mellan C42 och K42? Är det som "tävling vs motion"?

Sen undrar jag huruvida det är uttryckligen förbjudet (i praktiken) att ta sig till Davos med egen bil dagen före tävlingsdagen eller om det enbart är en stark rekommendation att nyttja kollektrafiken?

Ni som ska springa, reser ni dit enbart för tävlingen eller befinner ni er i någonstans krokarna när loppet går av stapeln? Ren nyfikenhet bara...
#3
19 juni 2017 kl 04:14
Gilla
Undrar om det kan finnas någon sko som liknar Adios 3 (eller ännu hellre 2) till formen - lätt, inte så svampig/dämpad, smal häl och relativt bred framfot - men med 4 mm drop? Adios har ju nu ökat droppet från 8 till 10 mm!
#4
19 juni 2017 kl 06:19
Gilla
Njäe, den har lika högt drop. Och Takumi Sen, som är något smalare och tunnare än Ren, har 6 mm drop men är extremt smal i hälen.
#5
4 juli 2017 kl 22:53
Gilla
Nu har jag hittat den! New Balance Hanzo s; som ett mellanting mellan Adios och Takumi Sen, fast med lägre drop (4 mm) än de båda!
#6
12 augusti 2020 kl 08:08
Gilla
Undrar om någon har erfarenhet av denna åkomma , och framför allt resultat efter operation? Har efter 6 mån konservativ behandling inkl stötvåg blivit rek op. Både slemsäcken framför hälsenan och den ytliga, bakom senan mot huden, är inflammerade (ultraljudsverifierat). Inkl en mindre benpålagring på hälbenet i området. Hälsena intakt. Förstår att prognosen är individuell men hade ändå varit intressant att få tal del av andras upplevelser.