Foruminlägg av Joel Widerström

#1
4 januari 2013 kl 17:32
Gilla
#2
9 september 2013 kl 18:26
Gilla
Hej!
Jag är nyinflyttad i Eslöv och vill gärna få tips om bra löpslingor här. Underlaget spelar mindre roll, men gärna med så lite trafik som möjligt. Brukar springa mellan 5-20 km och helst då INTE flera varv på kortare slingor. Finns det någon som har lust att springa med så vore det roligt också.
Tack på förhand!
#3
12 oktober 2013 kl 10:38
Gilla
Jag har inte funderat så mycket över frågan förut, men minst 9 av 10 gånger är jag ute och springer. Ibland säger jag dock att jag ska ut och jogga. För mig handlar det om vilken mentala inställning jag har till passet.

När JAG springer; har jag alltiden en förutbestäm rutt, håller alltid koll på km/min tempot och håller ett allmänt högt fokus på löpningen.

När JAG joggar; kan jag ändra rutt allt efter som, lägger lite eller ingen vikt vid tempot och går framför allt på känslan att det hela tiden ska kännas skönt och inte alltför ansträngande.

Med andra ord så är det individuellt om man väljer att kalla det löpning eller joggning. Om det skulle finnas någon vetenskaplig eller annan allmänt överenskommen skillnad så... Bryr jag mig inte det minsta om det isåfall :)