Foruminlägg av Tommy Alfvén

#1
27 juli 2013 kl 23:01
Gilla
För mej funkade sklerosering väldigt bra! Gjorde det för ca3-4 år sedan. Blev mycket bättre direkt efter behandlingen. Läkaren kom dock inte åt alla blodkärl (nåt litet blev kvar) så lite känning får jag ibland men det blev en stor skillnad. Knäskålsenan var fortfarande tjockare än normalt efter behandlingen och kändes lite konstig ett tag men inget jag tänker på idag.

2-3 v efter beh ska man ta det väldigt lugnt å inte springa eller anstränga knät. Men sen var det bara och smyga igång med träningen. Vissa får göra om behandlingen fler ggr. Men det har jag inte behövt. Har väl slipat något på löptekniken sista tiden vilket kanske också skonat knät en del. Dessvärre kom fotkrångel istället men det är en annan historia.
Kommer inte ihåg ev risker med det hela men för mej var det defenetivt värt det! Finns inte så många läkare som gör det men Sahlgrenska har en. Kommer dock inte ihåg vad han hette.
Lycka till! Hur du än gör.
#2
25 november 2013 kl 18:56
Gilla
Hej på er!
Själv tycker jag det är lättare på löpband men det kan skilja en del på dem. På mitt jobb har vi två olika märken. Det ena kalibreras rätt ofta pga att vi har fyskrav på oss. Det är också det som är lättast att springa på. Upplever detta band som lite hårdare vilket kanske förklarar det hela.
Enligt vad jag hört så kan man höja lutningen nån procent eller halv grad för att få det att mer likna löpning utomhus. Annars blir det bandet som driver på löpningen å inte en själv.
Men det andra löpbandet känns betydligt tyngre och mjukare. Är väl inte kalibrerat lika ofta men tror inte det spelar nån roll. Känns tyngre ändå!
#3
1 maj 2014 kl 21:39
Gilla
Tack för ett roligt och trevligt arrangemang å gott kämpat allihop! Ser fram emot nästa gång!
#4
3 juni 2015 kl 21:31
Gilla
Hej på er!
Försöker ladda upp en ny Avatar och Profilbild från min Iphone men det funkar inte.
Vad gör jag för fel?
Eller är det nåt annat som krånglar?
Nån som vet?
#5
3 juni 2015 kl 22:07
Gilla
Ska tillägga att det som händer när jag försöker ladda upp en ny bild är att jag kastas ur svettigappen och kommer till inloggningen.
Har inte ens valt bild än så det kan ju knappast vara att den är för ful!??