Foruminlägg av Lars Sjöholm

#1
13 juni 2015 kl 17:04
Gilla
...jag har slutit ut åtskilliga skor under åren, för första gången har jag testat Hoka under något år. Med dom inträffar något som jag aldrig varit med om: efter ca 30-40 min löpning förskjuts innersulan bakåt, och sticker upp i hälen några centimeter, jäkligt irriterande eftersom skorna i sig är jättebra för en äldre medelmåtta som jag.Dojorna jag använder är Clifton och Huaka. Visst ,jag får väl använda Asics alt Nike sulor, men fenomenet förbryllar mig, så jag är mycket tacksam för input i frågan..!
#2
14 juni 2015 kl 22:05
Gilla
...tack för alla erfarenheter, och tips,det med dubbelhäftande tejp låter intressant . får försöka vara lite "uppfinnar-Jocke " då..
Ha det gott i skogen och på vägarna!
#3
6 augusti 2015 kl 21:15
Gilla
Hjälp.. Åkte på semester , glömde pulsbandet hemma . I början "frågade" klockan efter pulsbandet, efter någon vecka tröttnade den tydligen att fråga .. När jag nu kommit hem, så är den helt ointresserad av pulsbandet, dvs synkningen är borta , det hjälper inte att försöka para ihop dom igen via inställningar på klockan. Tråkigt som f..n att inte se pulsen,
Är det någon som kan hjälpa mig lösa mysteriet..?
Tacksam för input! Hälsn! Lasse
#4
10 augusti 2015 kl 15:08
1 Gilla
Tjoho!
Det funkade, med att byta batteriet alltså! Klockan är inte så gammal, så jag tänkte inte på batteriet, men efter att bytt det så är allt frid &fröjd igen. Stort tack för tipset!
Lasse
#5
2 december 2018 kl 19:19
Gilla
Hej!
Finns dojjorna kvar ?
Med vänlig hälsning!
Lasse