Foruminlägg av Sebastian

#1
24 oktober 2016 kl 19:30
Gilla
Jag var inne på runnersstore Malmö och frågade samma frågade. Blev rekommenderad Breakthru 2 av dem, köpte den och jag gillar den väldigt mycket. För mig har de hittills funkat som en väldigt bra ersättare De sa också att saucony skulle släppa någon modell tidigt nästa år som skulle vara väldigt lik mirage.
#2
21 april 2019 kl 10:12
1 Gilla
Efter att jag tänkt att jag skulle köpa dessa skorna i över ett år. Så spontan köpte jag dem i London nu i veckan. Sparade med att prova dem till igår.

Här kommer min första upplevelse av att spring med dem.

Tog fram dem, kände på dem och snörade på dem. Startade klockan och började springa. Uppvärmningen inför tröskelpasset. Brukar springa uppvärmning i 5 fart. Nu gick det i 4:30 fart och inte det minsta ansträngt. Vet inte om det berodde på vädret eller det fina vädret. Måste dock säga att skorna var bland det skönaste jag sprungit med. 2 km senare trampar jag fel och skadar foten, så nu sitter jag med en svullen fot och längtar till jag kan köra ett helt pass i dem.

Tror kanske inte jag inte jag kommer utföra stordåd i dem. Men måste instämma i att det var riktigt sköna att springa i.
#3
9 februari 2020 kl 17:57
Gilla
Hej, någon som sprungit loppet. Det blev något fel med min anmälan så den gick inte igenom. Vet någon fall man kan få startplats på något annat sätt. Det verkar vara fullt