Foruminlägg av Fredrik

#1
19 december 2014 kl 16:17
Gilla
Hej allihopa! Jag är 22 år och har kommit igång på riktigt med löpningen nu, det har blivit ett av mina största intressen. Jag har motionerat genom promenader kontinuerligt lite mer än ett år och kommit igång med löpningen för ungefär 4-6 månader sedan. Just nu så springer jag säkert 4 gånger i veckan med en distans runt 5-6 km.

Jag har nu fått ett lopp i present. Loppet är i Stockholm och ligger på en mil och det hålls i mars 2015. Därför söker jag nu alla tips som ni sitter inne på för att ta den där första milen. Hur såg ert schema ut när ni bestämde er för att ta den där första milen? Jag planerar att ta den första milen innan mars alltså och helst fler gånger så att jag känner mig någorlunda säker att ta mig igenom loppet.

Tack på förhand! Mvh Fredrik
#2
19 december 2014 kl 17:20
Gilla
Tack för fina svar! Jag har som längst sprungit ungefär 8 km och det gick på ungefär en timme. Jag tränar fortfarande mina ben och får känningar rätt så lätt fortfarande. Är det kanske bra att vila 2 eller fler dagar innan man försöker sig på den första milen? Ska kika mer på en pulsklocka också, låter som en bra grej.