Foruminlägg av Peter Johansson

#1
14 juli 2008 kl 22:29
Gilla
Prova lågpulsträning ett tag. Jag liksom många andra här på forumet har provat på detta. Idag gjorde jag mitt andra MAF test efter 5 veckors lågpulsträning. Min km tid sjönk från 8:13(9:e juni) till 7:12(14:e juli). Innan var jag skeptisk men nu har jag beslutat att köra detta i 3 mån. Om 4-5 veckor är det dax för test igen....
Sök på lågpulsträning eller Maffetone så hittar du många artiklar här i forumet.
#2
6 juli 2009 kl 11:46
Gilla
Jag skulle och vilja ha en kolumn för Övrig Sträck men det beror mest på att jag registrera inlines där. Hellre hade jag sett en lösning där inlines hade varit en egen träningstyp på liknande sätt som Rullskidor. Jag vill gärna separera dessa 2 träningsformer.
#3
19 september 2009 kl 15:59
Gilla
Jag har en liten fundering runt syskon-sidorna simm.se samt skid.se. Varför har man inte samma möjlighet på dessa sidorna, exempelvis så när man titta på träningsdagboken så saknas där en "totalrad" längst ner på dessa sidor, jag tycker det är roligt att se hur långt man har skidat under säsongen.
En annan sak är att forumet är inte lika väl utvecklat, då tänker jag på kategorier på liknande sätt som jogg.se. Kanske beror på att där inte är lika många ämne som diskuteras men de trådar som finns hade varit lättare att hitta om de hade legat under en specifik kategori.

Vad jag kan se så köras dessa sidorna på samma "plattform" och då kanske en förbättring på en sida kanske också skall användas på de andra sidorna.

Det var lite synpunkter som jag har och tackar för en bra sida i övrigt, det täcker de behov jag har som amatör i alla fall...