Foruminlägg av Mattias Hedlund

#1
19 september 2016 kl 09:25
Gilla
Har en tomtom runner så jag måste para ihop igen med min iPad. Den har alltså varit ihopparad med appen. När jag ska göra om det händer inget, har glömt enheten i bluetooth men kommer inte vidare, appen bara tuggar och söker. Någon som har en idée på lösning?
#2
19 september 2016 kl 11:50
Gilla
Jo precis så jag gör, men står bara och "tuggar"
#3
16 oktober 2016 kl 17:51
2 Gilla
Norsk skidåkning, trovärdighet och doping. Initialt kände jag i Johaug affären att ett rejält straff med en minst tvåårig avstängning var det enda rätta oavsett slarv eller medvetenhet. När nu Norges två toppstjärnor bägge figurerar i dopingaffärer, ett landslag med kreativ användning av andningsläkemedel och sist men inte minst ett förbund som sluter upp och försvarar och försöker frånta ansvar från de ertappade. Kanske är det inte då på individnivå bestraffningarna bör ske? Låt Johaug och Sundby komma undan med minimistraff och låt förbundet bära oket. En avstängning över VM och ett krav på transparens och nydaning för att få ställa upp i nästa OS. Ty litar längdvärlden på det norska skidundret? Vi har haft toppcyklister som slingrat sig ur positiva dopingprov med försvar av salvor där historien sedan har visat en annan sanning. Andra cyklister som försökt försvara sig med dåligt kött och annat har i massans ögon setts som fuskare. Nu är ju visserligen längdskidåkningen inte en världssport men lite bittert i smaken är det ju att en handfull av just de norska toppskidåkarna visar sådana överlägsna egenskaper som knappt setts sedan bergsetapperna på cykel under EPO-eran.
#4
13 november 2016 kl 15:43
Gilla
Brukar det vara driftstörningar i appen? Just nu loggades jag ut och kan inte logga in på appen och överföra min träning. Appen säger att mailen är felaktig men kan logga in på mysports på webben med mailadress och lösenordet men där kan jag veterligen inte föra över träningsfilen. Bekant problem med tomtom appen?
#5
13 november 2016 kl 16:24
Gilla
Jag avverkade fem gipsningar på 14 månader, tyvärr är den mesta träning svår, pga svett och svällning blir det mesta oangenämt.