Foruminlägg av Carl Sköldkvist

#1
7 november 2016 kl 08:19
Gilla
Hej!

Hur gick det för dig? Jag har exakt samma symptom. Är van löpate men efter en hård platt mil i "fel" skor fick jag ont i häl och frånskjut även när jag gick. Kör rehab och löpning 1ggr vecka men alltid ont efter träning. Visserligen mindre men ordentligt timmarna efteråt. Sorry för hijack men jag måste få veta hur det gick och vad som hjälper.

Tack!
#2
14 november 2016 kl 09:10
Gilla
Tack!

Det finns hopp! Min smärta har gått ned till 1 av 10 men trycker man på punkten där det smärtade så gör det ont. Masserar man och trycker i några sek. så försvinner smärtan en stund. Springer jag så känner jag inget under tiden men sen går smärtan upp till 7 i styrka när man kallnar, lagom så man grinar illa när man går. Efter 3 dagar är den nere i 1 igen.. Jag fokuserar på simning och cykel jag med och ska köra ännu mer rehab övningar. Jag körde tung vadpress på gymmet och tyckte att det blev en stor positiv skillnad?
#3
3 oktober 2018 kl 11:02
Gilla
Hello 8år gammal tråd men jag hade svårt att hitta liknande fall..

Hur har det gått? Jag fick PRECIS detta efter 25km Lidingölopp som jag var tränad för men jag låg i influensa tills precis innan och var trött i musklerna.

Knakningar i leder har jag sen gammalt men som du beskriver så knäpper det obehagligt från utsträck ben, nedför men även normal löpning. Om jag spänner benen utåt eller inåt eller trycker på knäskålen när jag knäböjer så knäpper det inte. Inte svullet eller ont. Ska testa att vila veckan ut sen blir det ben och knäövningar för att bygga upp musklerna kring knät.

Har ni tips som hjälpte er?

Tack!