Foruminlägg av Anders F

#1
3 mars 2017 kl 11:22 Redigerad 3 mars 2017 kl 11:23
Gilla
Hej har aldrig skrivit här innan och hoppas denna tråd är ok. Jag behöver hjälp med att klara av 1 mil på 50 min Max. Jag har tränat styrka på gym och kör crosstrainern 3 ggr i v. Jag kan springa 1 mil men har aldrig tagit tiden. Det lär vara dålig tid. Hur skall jag starta för att nå mitt mål så fort det bara går? Skall söka arbete inom armen och kravet för jobbet är just 1 mil på 50. Resten av kraven är jag säker på att jag klarar. Hoppas ni kan hjälpa en nybörjare.
#2
3 mars 2017 kl 15:20 Redigerad 3 mars 2017 kl 15:36
Gilla
Hej tack för snabbt svar. Jag skall prova milen och ta tid ? Sedan vet man mer var jag har att arbeta på. Sista dagen är 30/6
Jag har en riktig vilja och driv. Kan tänka mig att ändra min kost. Kan även tänka mig att offra min fredags öl. Men en öl i v kanske inte spelar nån roll.
#3
5 mars 2017 kl 08:11
Gilla
@Nina Wallander ja det är helt rätt skillnad på cross samt löpning helt klart. Jag körde 3 km i fre för att prova hur kroppen kände. Det var lugnt så skall köra ca 5 km idag som test.

@Monica Carlsson ja det jobbar jag på :) lite svårt att komma fram till rätt person som har den infon bara. Men det är en klar fördel om man vet vad för terräng som gäller. Kör blandat tills jag vet tänkte jag.


hittar så mycket olika tips så vet inte vad som är bäst för den som inte har så lång tid på sig.

Tänkte springa varannan dag.
Vissa säger spring aldrig milen fören du skall "tävla"
vissa grundar nästan hela träningen kring milen och +