Foruminlägg av Fredrik

#1
1 april 2017 kl 23:03
Gilla
Gammal tråd men de verkar som man löst detta med träningsskor och friskvårdsbidrag på ett ganska smart sätt nu. http://xn--brevldegym-55a.se/friskvard-skor-klader-och-utrustning/

Någon som testat?
#2
2 april 2017 kl 22:25
Gilla
@Erik: kan låta lite för bra för att vara sant, Men tänkte betala med paypal och de fungerar ju som med Klarna. Man kan enkelt kan häva köpet vid ev problem. Brukar ju annars bli som vanligt att man köper massa massagetid i slutet av året för att man inte nyttjar sitt friskvårdsbidrag. Vi får se om jag köper ett träningskort. Återkopplar hur de gick i sådana fall.
#3
9 april 2017 kl 22:57
Gilla
Provade att registrera mig under veckan och fredags fick jag ett presentkort på mailen. Kvittot är från paypal och ser ok ut. De faktureras från www.smartrun.se . Så nu har jag presentkort till skor på Stadium, dragit på mitt friskvårdsbidrag.
#4
10 april 2017 kl 15:04
Gilla
@Lars. Fick en så kallat superpresentkort från från presentkortstorget.se som jag sedan fick lösa in och välja vilken butik man ville använda presentkortet i. De är gjort på Stadium men jag har inte hunnit gå och prova vilka skor jag skall ha ännu. Vill gärna prova skorna än handla på nätet.