Foruminlägg av Frida

#1
28 april 2017 kl 01:43
Gilla
Hej!
Jag har haft problem med mina höfter i snart 2 år. Jag har varit fram och tillbaka hos olika sjukgymnaster och ortopeder men ingen har verkat vara riktigt klar på varför jag har ont. Jag gjorde en höftledsblockad vilket visade att smärtan kommer ifrån höftleden vilken skulle kunna visa på CAM eller Pincer. Men jag har inga andra tydliga tecken på detta säger min läkare. Men jag ska i alla fall få göra en titthålsoperation i min ena höft. Men läkaren säger att jag inte ska ha för stora förhoppningar på att det kommer att hjälpa.Dvs jag kommer kanske aldrig att få bukt på mina smärtor (om de inte magiskt försvinner någongång). Det hela har varit en otroligt jobbig process men man har helatiden haft ett hopp. som nu som så gott är borta. Jag vet inte vad jag sk ta mig till. Hela min fritid och liv har ju bestått utav träning i alla dess former. och nu är det omöjligt. Det enda jag kan göra är att cykla men jag kan aldrig belasta helt och fullt.
Är det någon annan som har gått igenom något liknande?? Eller har några tips. Allt känns så otroligt hopplöst och min familj försöker bara få mig att acceptera det hela och menar på att jag får hitta andra intressen. Men det känns just nu helt omöjligt
#2
28 april 2017 kl 17:59
Gilla
Tack så jättemycket för de kloka och fina svaren!
Det är otroligt tungt men det gäller väl som ni säger att inte ge upp utan att fortsätta kämpa och hoppas även fast det känns svårt just nu. För att träna är ju trots allt något som betyder otroligt mycket för mig.

Jag hoppas att det löser sig för din kille Clara och att du håller dig fortsatt frisk!

Det är imponerande att höra hur folk klarar sig igenom sin smärta och fortsätter att träna ändå, så tack Kajsa för din berättelse och jag hoppas att du kan fortsätta med din träning och ditt positiva tänkande!
#3
1 maj 2017 kl 15:36
1 Gilla
Tack så mycket för alla råd och berättelser det är verkligen inspirerande att höra om alla era resor. Det har gett mig lite mer motivation att orka med detta och att fortsätta att sträva mot att en dag kanske kunna springa och sporta igen.

Andreas, vad härligt och bra gjort av dig att du är på väg tillbaka efter en så jobbig upplevelse med cancer!

Jag önskar er all hälsa och att det går åt rätt håll för er alla! Tack igen!