Foruminlägg av Jenny Georgsson Brusling

#1
15 december 2008 kl 21:00
Gilla
låter som du fått en feber pga vätskebrist (dehydrering), kroppen kan då regagera med temp stigning. Drick mer före, efter och under långpass !!! jag brukar "vätska upp" dagen innan..

Jenny/ssk och blivande matatonlöpare
#2
17 februari 2009 kl 07:36
Gilla
hej! det här låter kul ! finns det plats kvar?? isfl vill jag anmäla mej.
#3
17 februari 2009 kl 07:42
Gilla
Hej! låter som ngt liknande som drabbades av i höstas. Jag sökte hjälp av en sk sport dr. Jag hade oxå ont insidan av knät. Dr undersökte mej och det var INTE löparknä- som jag befarat, utan kort sena som fäster i knät- från ljumsken. fick äta Dikoflenac i 10 dagar och fick en stretch/stäningsprogram. Det försvann & jag springer som vanligt nu!!

/jenny
#4
27 december 2010 kl 10:05
Gilla
undrar också lite om blodgivning. Ser att ingen tjej har kommenterat. finns det någon som har någon tjej som har erfarenhet? jag lämnar blod på vinterhalvåret. Ligger på 145 i hb för lämning och 125 efter. Hb:et har ju med syretransporten att göra, jag känner mej tungandad och seg i ett par veckor efter. Tar jag ut mej, så känner/har jag fått migrän efter passet. Västskeförlusten, plasman som man förlorar ersätts på ett par timmar enl personalen på blodgivningscentralen.men antar att de röda blodkropparna tar längre tid att komma upp på nivå ?
#5
27 december 2010 kl 15:14
Gilla
Stefan: ja, det är bara att gilla läget, absolut ska man lämna blod !

Ingrid: skönt att höra att det någon mer som känner av, det sitter inte bara i mitt huvud : ), får höra av anhöriga att det inte ska påverka nått. Jag har hört att löparen slår sönder många röda blodkroppar(av en läkare) under en mara och rimligvis om man lämnar blod så får man en ytterligare mindre röda. Så att lämna dagarna efter, kanske är lite att "ta i "? vet inte vad som händer med dom vita ?? ev så är man väl mer inf känslig efter en mara. haha är det bra att springa så långt : )
#6
11 oktober 2011 kl 17:40
Gilla
pannlampa e aldrig fel och Pepparspray !! mobilen är alltid med förståss
#7
24 december 2011 kl 11:35
Gilla
Avis.. hade oxå velat jul jogga, men plikten kallade. Nästa år är jag med : ) Trevligt med så många, vi har varit tre och fyra och nu 8 st!!

God Jul alla!