Foruminlägg av Magnus Witén

#1
22 januari 2020 kl 09:13
Gilla
Hej??!

Jag skulle behöva lite tips på bra trailskor med väldigt mjuk hälkappa. Jag har besvär med knölar på mina hälar som ställer till det så fort jag behöver nya skor. Jag använder nu Adidas Solar glide ST, som funkar perfekt för väg/grus (är inne på tredje paret). De är helt mjuka i hälen och skapar noll friktion/motstånd, vilket passar mig perfekt. Tyvärr är de alldeles för sladdriga för trail och dessutom skyddar de inget i tårna. Så fort jag testat en ny sko annat än Solar glide så har jag fått hemska skavsår och även förstört skorna i hälen. Skulle därför vara mycket tacksam om någon kunde tipsa om en riktigt bra trailsko som ni tror skulle kunna passa mina hälar.

Stort tack på förhand!

//Magnus
#2
22 januari 2020 kl 17:11
1 Gilla
Tack snälla för alla fina tips! Blev en hel del att kika vidare på :) Ska jaga lite butiker nu där de säljs så jag kan prova, så får vi se vad jag landar i!
#3
23 januari 2020 kl 15:49
Gilla
#7 Mikael, hur upplever du passformen på Salomonskon? Läser att den främst verkar passa smala fötter... Mina fötter är ganska breda men jag blev väldigt nyfiken utifrån det du skrev.
#4
24 januari 2020 kl 09:15
Gilla
Toppen, tack! Låter som ett väldigt intressant alternativ. Ska jaga en butik som har dom så jag kan prova. Bra tips även med dubbla strumpor, det har jag aldrig testat.