Foruminlägg av Ultrab

#1
6 maj 2020 kl 20:41
1 Gilla
Hej, är lite fundersam över när tjejen ska löpträna.
När hon tränar cirkelgym, cyklar mtb med mera så är hon grym och jätte stark.
Men så fort hon ska ut och löpträna går det så otroligt sakta och ser tungt ut. .

Var med henne nu ikväll å satt på mig hennes pulsklocka och hon hade bandet.
Försöker få upp lite tempo för hon ligger på 7.15 per kilometer så de är ju nästan gå fart, hon har då 165 i puls. När jag kör upp tempot lite så de går på 6.30km så är hon uppe i 182 direkt men då ser löpsteget bra ut. Hon verkligen avskyr att löpträna vilket är förstårligt men hur kan det komma sig att hon inte klarar av en lugn jogg utan att få sån puls? 6.30 är ju inte direkt snabbt och de ser inge tungt ut åt henne.. Har hon för dålig kondis eller vad är det som gör det? Kanske värt att tillägga att hennes puls sjunker otroligt fort..

Jag själv är ingen löpare att tala om heller men jag kan slänga mig ut å köra 5min km i 8-10km helt otränad med 165 i snittpuls..
#2
7 maj 2020 kl 07:01
1 Gilla
Håller absolut med om de ni svarat. De ända som Är viktigt är ju tiden man rör sig och att det ska vara skoj.. Grejjen är att hon skulle vilja vara med på ett lopp, vilket som helst...
Bara för att ha något att träna för, men ser sig själv som totalt oduglig, och jag tänker vi alla är ju med 2 ben nog ska de gå att få lite vart på dom..

Vi springer mest kuperad terräng och de är samma tempo där som på plangrusväg åt henne.
Aldrig något löpband