Foruminlägg av Robert Lundberg

#1
27 oktober 2020 kl 10:19
Gilla
Bild uppladdad av Robert Lundberg
Är ju hyffsat ny här på Jogg men denna tråd har jag missat.
Barnvagnslöpning ligger mig varmt om hjärtat och har hållt på sedan 2017.
Är själv ägare av en Bugaboo Runner (Modell som utgått men finns på begagnatmarknaden). Bra broms. Snabb (har gjort milen på 36 med den). Sitsen går att vända så att barnet sitter/ligger framåt eller är vänd mot dig (bra när barnen är små eller när det blåser kallt. Ställbart Handtag i höjdled. Funkar för mig som är 182cm med god marginal och min fru som är 157cm när handtaget är sänkt.
Utöver denna har jag en Thule Chariot Lite Dubbelvagn med löpkit (nu när man har två barn. Vilket är en hyffsat smidig vagn med tanke på storleken.
Blir pappaledig efter nyår så då kommer jag förhoppningsvis igång ordentligt med barnvagnslöpningen igen =)
#2
3 november 2020 kl 14:01
Gilla
Hej.
Det finns olika typer av terrängskor. Nikes trailskor har dämpning och funkar säkert helt ok att göra viss transportlöpning på asfalt med och fungerar bra i motionsspår. Springer man mycket teknisk trail vill man (eller åtminstone jag) ha så lite dämpning som möjligt för att ha bra kontakt och känsla samt minska risken för snedtramp och stukningar. Sådana skor ska man försöka att undvika att springa asfalt med.

Med andra ord. Ska du springa asfalt och grus fungerar säkert de skor du skriver om säkert bra.
#3
18 november 2020 kl 12:35 Redigerad 18 november 2020 kl 12:41
Gilla
Jag hade en Forerunner 10 innan min Fenix 3:a och det kan ibland vara så att min nuvarande klocka också tar tid på sig att hitta Satelliter. Min kunde mäta puls med ett extra pulsband (som ingick när jag köpte klockan och som jag nu återanvänder till min nuvarande klocka).

Samtidigt är min GPS-klocka min käraste ägodel och en sak väl värd att lägga pengar på och uppdatera.

* Fel av mig. Det var en Forerunner 15 jag hade.
#4
18 november 2020 kl 12:46
Gilla
Kan det vara så att en mobil söker position hela tiden medan en klocka inte gör det? Därför att det går fortare för en mobil att göra sig redo än en klocka?
#5
9 april 2021 kl 13:10
Gilla
Kika "runningvarmdo" på Instagram.