Foruminlägg av Maria

#1
13 oktober 2020 kl 20:08
Gilla
Hej Gustav!

Såg detta inlägg nu (lite sent kanske) och blev nyfiken på hur det har gått för dig. Du kanske inte är aktiv här mer men provar skriva ändå. Har du fortfarande problem och har du fått något svar på vad som orsakar det?

Jag har ganska så likartat problem som hållit på i 6 månader. Det började efter en vecka med en lätt förkylning och illamående i våras vilket gav mig halsbränna i några månader, innan dess var jag i en bra form där löpningen gick bra för mig. Träningen har inte funkat som den ska sen dess, får konstig smärta i bröstet och ryggen efter lite hårdare pass (perioder även på lättare) som håller i sig någon dag. Nu efter 6 månader har jag även upevt extraslag vid lugn löpning eller annan aktivitet.

Hoppas du fått klarhet i dina besvär.

Tack på förhand!
#2
13 oktober 2020 kl 22:15
Gilla
Hej Annika,

Ja jag har gjort både vanligt ekg och arbets ekg innan sommaren men det såg bra ut. Hade dock ingen känning i bröstet vid arbets ekg då den plötsligt hade försvunnit ca 1- 2 veckor innan dess, för gott trodde jag då men det varade inte så länge.
#3
14 oktober 2020 kl 11:53
Gilla
Annika, nej ingen röntgen på lungor. Men har önskat kontakt med min läkare igen för vidare utredning. Tack för dina svar.

Susann, stort tack för input, det åker in på min lista att ta med läkaren. Jag ska även läsa på lite mer om det, kollade bara lite snabbt nu. Har dock inte ont i revbenen vad jag kan känna.

Tack igen för era svar :)