Foruminlägg av Per

#1
24 december 2020 kl 20:59
Gilla
Jag har total beslutsångest. Vilka hörlurar ska jag välja? Jaybird vista eller jabra elite active 75t? Jag har läst och kollat recensioner och produkt-vs-produktartiklar och det verkar vara jämnt skägg och att det är tycke och smak som får avgöra. Men jag kan inte bestämma mig. Just nu skulle jag välja jaybird för att de är billigare, eller jabra för de enda andra träningssnäckor jag har haft var ett par Jabra.

Någon som har erfarenhet av båda? Eller ett av par och kan säga något? Jag har panik
#2
25 december 2020 kl 23:43
Gilla
Var inte möjligt att få testa. Inte heller returrätt vid öppnad förpackning. Velade länge och väl men valde till slut Jabra. Dock när jag kom hem märker jag att någon måste gjort en fuling för när jag tar fram dem är ena snäckan full med öronvax. Inspekterar kartongen och ser att det finns tecken på att den har öppnats och sen stängts igen. Så blir till att lämna tillbaka dem imorgon. Sista paret på den butiken men ska finnas på en annan i stan så får ta och pallra mig dit. Nu är jag dock orolig över att de ska tro att det är jag som försöker på en fuling....
#3
26 december 2020 kl 15:21
Gilla
Det var inga problem att lämna tillbaka. Håller verkligen med dig om att inte få prova. Så mycket borde butiken inte förlora på att ha några testexemplar kontra kunders upplevda känsla av service.
Så det blev med andra ord ett par Jabra. Ligger i dvala just nu men kan återkomma med mina tankar efter några träningspass ifall någon annan skulle snubbla över tråden.
#4
2 juni 2021 kl 09:07
Gilla
Följer för första gången ett träningsprogram och åkte på en förkylning förra veckan så blev ett break i 9 dagar. Hur ska jag tänka nu när jag ska återuppta? Hur hade ni gjort? Trnnngsprogramet har jag knåpat ihop efter inspiration av boken ”löpträning mitt i livet”. Jag var inne i övergångsfasen och vecka 4 av 6 när förkylningen slog till. Idag löpte jag för första gången och det kändes bra. Tänkte ta 2 turer till i veckan och komma igång mer ordentligt nästa vecka med en viss upptrappning. Men, bör jag återuppta programmet där jag var och med det förskjuta slutet med två veckor? Eller hoppa över sista två veckorna av övergångsfasen och starta med den specifika fasen som är på 4 veckor? Eller köra klart övergångsfasen och korta ner specifika fasen?
Jag har egentligen inget datum eller nåt som jag satsar mot och med det deadline för programmet mer än att det vore skönt att få släppa det och ut och njutspringa haha.
#5
2 juni 2021 kl 13:18
1 Gilla
Wow, mäktigt att få svar av författaren själv! Tack för det!

Förstår hur du tänker med att skippa den specifika fasen men då hela tanken är att pressa tiden på milen, alltså sätta mig i en form när det kan göras mest möjligt typ, vill jag ha med delen. När inga lopp finns så tänker jag att efter programmet har jag en massa ”fantasiliopp” i min skalle där jag kan pressa tiden.

Jag återupptar programmet känns det som, mycket på grund av att jag inte har några datum för lopp eller liknande. Ändå var väl att jag känner mig lite redo för nån vecka öl och slappande haha.

Tack för svar och tack för en bok som fick mig att reflektera över mitt upplägg och syfte med löpningen!
#6
11 oktober 2021 kl 12:16
1 Gilla
Har också haft lite liknande problem och mina lösningar blev att uppsöka flacka partier och köra frampchtillbaka, löpband eller löparbana. Du har inget IP med löparbana i närheten? Självklart individuellt men för mig var det otroligt kul att springa på bana och min motivation till intervallpassen sköt i höjden
#7
19 december 2021 kl 21:00
Gilla
Jag är gärna på
Kan du skriva din mail så kan jag maila dig? Skyltar ogärna med min mail
#8
1 juni 2022 kl 22:14
1 Gilla
Vet inte om hjälper så mycket då allt är individuellt osv. Men jag kör mina trösklar runt 4:35 och återhämtning runt 7:30. Det är utefter mina pulszoner så behöver inte stämma för dig men sätter dig kanske i rätt bollpark