Foruminlägg av Amelie84

#1
17 februari 2021 kl 20:21
Gilla
Hej! Jag fick diagnosen spondylolys för 5 år sedan och har säkert haft problem över 15 år. Dock har problemen bara blivit värre och värre trots träning och viktnedgång med mera. Efter lång övervägande har jag nu för en vecka stelopererat L5.
Rädsla för att aldrig kunna springa igen fanns naturligtvis men jag måste säga att så här en vecka efter känner jag mig mycket förhoppningsfull. Jag är ute på dagliga korta promenader redan och det känns riktigt bra än så länge!
Finna det flera här som opererat sig och i så fall hur har rehabiliteringen gått?
#2
4 mars 2021 kl 09:19
Gilla
Hur har det gått med din rygg? Kan du springa nu?
#3
16 april 2021 kl 09:49
3 Gilla
Snart 10 veckor efter steloperation av koftorna L5-S1. Har nu för 2 veckor sedan börjat gå på spinning igen och denna vecka tillbaka till gymmet men hoppat över tunga övningar för rygg och mage. Enligt fysion kan jag testa springa i maj!! Jag längtar och hoppas att kroppen håller!
Operationen va än så länge lyckad! Smärtan i benet är borta och jag kan promenera helt vanligt igen!
#4
5 mars 2022 kl 08:14
5 Gilla
Nu har det gått lite över ett år. Jag har sprungit upp till 7 km. Längre sträckor har inte blivit av på grund av lathet 😊. Ryggen känns lite stel efteråt men det är allt. Ingen smärta mera och jag tränar exakt som före operationen och kan göra andra övningar nu på grund av att smärtan är borta 😊