Foruminlägg av Anne-Christine Tegnestedt

#1
12 september 2008 kl 18:26
Gilla
Hej!
Jag ska springa 15 km Lidingöloppet med start 10.40.
Skulle va kul om det finns någon annan "ensam" som jag skulle kunna ha sällskap med innan start. Jag utgår från Globen, tar tunnelbanan till Ropsten och sen buss. Kommer från Linköping.

Hör av er!
/ Anki
#2
17 februari 2009 kl 20:36
Gilla
3 km från slutet på gårdagens pass så döm om min förvåning när det c.a 15 meter bort stod ett stort jävla raggigt vildsvin mitt på vägen!!!!!!!

Jag blev livrädd och visste inte vad jag skulle göra.

Har någon råkat ut för något liknande??
#3
28 mars 2009 kl 15:30
Gilla
Hej!
Jag tappar nu tempo när jag kör mina långpass, varför??
Jag tränar tre pass/vecka, varav två är korta mellan 7-9 och ett långpass på 18-25. Har aldrig tränat så mycket som den här månaden och jag antar att jag är inne i en tung period nu, nedtränad??

Målsättningen är marathon under 5 timmar vilket jag kommer klara med min träningsdos. Vad ska jag göra för att hitta tillbaka till mitt ursprungliga km/tempo på långpassen. Brukar ligga runt 6 min /km ligger nu ofta lite över och nu senast mycket över snittet och känner mig jävligt trött och nedstämd, det är allmänt tråkigt nu...

Tacksam för tips från erfarna löpare, kolla gärna min träningsdagbok och tipsa om ni tycker något är fel i upplägget.

/ Anki
#4
16 april 2009 kl 20:24
Gilla
Hej!

Jag har fått en sträckning precis mellan bakre lårmuskeln och sätesmuskeln i höger ben. Jag har känning av sträckningen under hela mina löppass. Värst är det förstårs i backar, då det känns som om jag inte riktigt får med mig benet. Jag vågar helt enkelt inte ta i eller sträcka ut löpsteget, eftersom jag befarar att det bara ska "smälla" till. Jag springer 3 ggr/vecka och tränar för att ta mig runt Stockolm Maraton, helst under 5 timmar. Eftersom jag tänkt att springa ett par pass runt 25-30 km innan Maran, börjar jag att bli väldigt stressad av min skada. Jag tar tacksamt emot råd och tips på vad jag ska göra.
#5
6 januari 2010 kl 13:58
Gilla
Jaa du Kalle, vad jag hörde när du kom tillbaka efter löppasset så var det så jobbigt bitvis så att du funderade på att börja gå...
VIsst blir det jobbigare när det är oplogat och halt, men kylan bidrar nog också till detta.
Och så är det ju så att det inte bara är män som trotsar kylan, har för mig att jag också sprang i -16 grader idag.

/ Anki (frugan)