Foruminlägg av Wilma Nygren

#1
6 februari 2023 kl 12:14
Gilla
Hej kära du!

Jag ber om ursäkt för att jag skapar en ny tråd om detta ämne, men jag har några frågor och behöver experternas hjälp, så att säga. Jag antar att den här tråden kommer att hjälpa många av oss. Jag är i behov av en ny smartwatch, den jag använder nu har inte de senaste funktionerna. Så vill köpa en bra smartwatch med toppmätningsfunktioner.

Vilken smartwatch är bäst för att mäta min aktivitet.

Tack på förhand!
#2
7 februari 2023 kl 06:30
2 Gilla
Fitbit Charge 5 har ett alternativ för alltid påslagen display som du kan aktivera i inställningarna. Detta gör att du kan se tiden kontinuerligt utan att behöva skaka eller trycka på några knappar. Tänk på att om du aktiverar displayen som alltid är påslagen ökar batteridragningen. Andra liknande fitness trackers med alternativet Always-on display är Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro och Huawei Band 7 Activity Bracelet.

Om du vill köpa kan du köpa från butikerna nedan:

https://www.prisjakt.nu/c/aktivitetsarmband https://soldfy.se/hem-och-fritid/halsa-och-traning/aktivitetsarmband https://fyndiq.se/sport-fritid/traningsutrustning/sportklockor/aktivitetsarmband/ https://cdon.se/mobiltelefoni/wearables/aktivitetsarmband/