Foruminlägg av Anders Wahlström

#1
8 mars 2009 kl 12:45
Gilla
Hej och tack för ett mycket trevligt långpass med alla trevliga löpare! Nu är jag så registrerad på jogg.se! Det här var nog mitt första långpass på nästan ett år så jag är mycket tacksam! Jonas, det är kanske inte så underligt att du fick det lite tungt på slutet, du fick ju lov att bära min vätska! Tack för att du tog rätt på flaskan. David, sorry för att jag kanske drev upp tempot när vi sprang ikapp 1.a gruppen.. skulle nog tro att var det som kändes en aning på slutet..
Vi ses!!
#2
10 mars 2009 kl 14:24
Gilla
Får jag bara ihop det med min kalender så är även jag med! Återkommer med säkert besked så snart som möjligt!
#3
15 april 2009 kl 09:23
Gilla
Dessvärre måste jag smärtsamt nog dra mig ur.... mitt onda knä är inte redo för löpning än. Har varit ute och testat och jag får ont av betydligt kortare pass! Jag har blivit beordrad att ta det lugnt med löpningen, så tyvärr! Jag är övertygad om att ni kommer att få en riktigt trevlig tur och då kommer jag att sitta hemma och längtansfullt titta ut....!
Jag tror och hoppas dock att jag snart kommer igen och då är jag gärna med och springer!
/ en besviken Anders
#4
31 oktober 2009 kl 14:04
Gilla
Ett litet inlägg om kivhh bara... det är ett riktigt trevligt och välarrangerat lopp, ploj eller inte.. ploj.. kanske, om man menar att alla verkar ha det trevligt (om än jobbigt) i 21 098m där i stort sett alla hejar på varandra under loppets gång! Jag kommer definitivt att återkomma! Tack för ett av de trevligaste löploppen jag varit med i!