Foruminlägg av Maria Åkesson

#1
13 december 2009 kl 14:28
Gilla
Hallå!

Idag var jag ute och sprang träningstävling. Vid mål stannade jag klockan och såg tid och distans. Sen har jag kommit när den så den startat och legat igång i träningsväskan under tiden jag bytte om och fikade. Vilket gav en inte alltför trevlig km tid på 37:16/km, den sista kilometern haha.

Någon som vet ifall man kan redigera passet och ta bort en del av det, från där jag vet att jag gick i mål. Hela km kan man ta bort, det vet jag, men det handlar om 400 meter som jag skulle vilja radera ur filen. Någon som har en aning om det kan gåatt göra detta?
#2
13 december 2009 kl 19:59
Gilla
Jag har dock alltid haft någon form av problem med det programmet i datorn. Men efter ditt tipps laddade jag hem det och installerade och det strulade med en gång, så jag avinstallerade det igen. Undra varför det strular?

Får väl lägg ain det på min killes dator för att se om det funkar där kanske? Vi har olika operativsystem.
#3
15 december 2009 kl 10:47
Gilla
ja nu när jag installerade sporttracks och startade upp det så hittar den inte platsen där all data ska sparas, följaktningen kunde jag inte använda någon funktion alls i programmet, utan det gick bara att stänga ner det igen.
#4
15 december 2009 kl 21:20
Gilla
Den visar felmedelande om att den inte hittar filen till minn historik. Det säger den så fort jag startar programmet. Jag kan inte göra något i programmet, ej lägga till pass osv.

Avinstallerade igen, är ingen mening att ha ett strulande program.
#5
16 december 2009 kl 13:28
Gilla
Jag har ont i höften när jag springer. Det kom i augusti under ett löppass.
Då sprang jag vidare under några dagar tills det skar så jag insåg att det inte var bra. Var hos en massör som konstaterade att jag fått en låsning i höften som tillfälligt gjort mitt vänsterben 2 cm kortare. Han knäckte rätt mig och det känndes bättre.
Det har dock nte blivit helt bra. En lite molande öm smärta som känns hela tiden då jag springer. Efteråt kan jag vara stel och det gör ont att ligga på höften när jag sover. Känns trist, men jag ve tinte vad jag ska göra åt det.

Men min smärta kommer inte och går som du beskriver, den finns där konstant.
#6
16 december 2009 kl 14:03
Gilla
Hej igen Tor!

Jo nu har jag fått igång sporttracks, men det jag frågade efter från första början går ju inte riktigt att korrigera i sporttracks heller kan jag konstatera, så vet inte om jag ska ha kvar programmet eller inte.

Justera tiden och sträckan manuellt kan jag göra i de program jag har, men det är att kapa bort den delen av den sparade datan som är efter loppet avslutats då jag kom när klockan av misstag jag vill korrigera.

Den delan av passet skulle jag önska att det gick att radera, så kartan med sträckan och tiden bara visar där jag slutade springa och inte det som hände efteråt när klockan började ticka igen. Jaja,jag dör inte av att det ser ut som det gör heller.

Tack för hjälpen!
#7
29 juli 2014 kl 16:15
Gilla
Har nu en Garmin forerunner 405 som jag haft ett bra tag. Nu har den börjat att nollställa användardatan vilket är mycket tröttsamt och till och från är batteriet kasst.

Börjar bli dags för en ny, men vad ska jag ha? Jag har bara haft Garmin och tycker detfunkar bra. Men jag skulle kanske vilja ha en mindre och smidigare med samma funktioner om det finns?
Tips mottages tacksamt!
#8
29 juli 2014 kl 16:27
Gilla
Ät inte den ganska stor och rund?
#9
29 juli 2014 kl 17:27
Gilla
Oki. Min är ju rätt tjock och klumpig.

Vi tjejer har ofta mindre handleder än ni killar. Får nog klämma och känna på de olika klockorna för att veta om de sitter bra.
#10
29 juli 2014 kl 17:40
Gilla