Foruminlägg av Ylvalie Johansson

#1
18 september 2009 kl 13:30
Gilla
Hej
Undrar lite om ngn har ngt tips på hur man ska undvika att få ont i höfterna efter löpning. Brukar få ont när jag springer runt 15 km är det farligt att springa efter en vilodag igen. Är det bara träningsvärk eller kan det vara tecken på ngn inflammation? Får aldrig ont när jag springer kortare sträckor..
Lite små surt då man gärna vill ut o maxa längden på sträckan.
Tacksam för svar!
Ylva
#2
18 september 2009 kl 20:20
Gilla
Ok.. ja då kanske det inte är ngn fara med höften.. jag tänkte jag skulle ut i morogn o se om jag int får för ont.. En bra säng det har jag en nyinköpt continental säng "smaragd" så jag sover som en prinsessa:-) Men kanske lite extra strech övningar ska gå in o kolla på sidan som ni länkade..
#3
1 oktober 2009 kl 21:02
Gilla
Hej
har ngn ngt bra tips på hur man ska få bort vatten blåsor?
jag köpte mig ett par nya asics 2140 o håller på att springa in dom men jag har grymt känsliga fötter så jag får alltid skavsår eller blåsor!
Skavsår har jag klarat mig ifrån denna gången men nu har jag fått vattenblåsor på insidan av hälen! jag har spräckt den ett par ggr ( vet att man ska undvika men vill ju gärna springa) men nu har den blivit så stor så jag får inte på mig skon! den är alltså ca 2 cm lång o en 1 cm hög den borde ju sprängas men det verkar inte vilja göra detta!
Vad ska jag göra! hjälp mig!
/ ylva
#4
1 oktober 2009 kl 21:45
Gilla
ok men ska jag spränga den först då?