Foruminlägg av Joakim Borg

#1
12 oktober 2009 kl 19:14 Redigerad 12 oktober 2009 kl 19:23
Gilla
Billiga, men har du bråttom så ta ett svenskt företag

Jag lade en beställning på nya Asics DS trainer, Nike Dry Fit långbyxor och Nikes mössa + vantar. Idag fick jag grejerna. Hur nöjd som helst! Har räknat ut att jag sparat 950kr mot om jag köpt sakerna i Sverige och dessutom, som ett plus i kanten, fick man med ett par löparstrumpor också. Då är frakten inräknad i detta. Sakerna skickades i fredags från Start Fitness och fanns idag(Måndagen direkt efter) att hämta på posten. Man kan inte klaga på frakttiden direkt... om det inte vore för att det tog en och en halv vecka för Start Fitness att packa sakerna på deras lager och sätta det på posten.

Har pratat ett par ggr med dem under tiden. På telefon är de trevliga och ingen telefonkö in, även om de inte varit speciellt direkta. E-mail tar lång tid, om de ens svarar på mailet. Jag har skickat tre mail. Ett av dem har de inte svarat på, två tog kring två dygn för svar.

Sammanfattningen är dock att jag är helnöjd, då jag inte hade bråttom med sakerna och allt passar perfekt när det kommit fram till Sverige. Allt på deras hemsida jag tittat på är minst 1/3 billigare än exempelvis Löplabbet eller Stadium. Dock blir det ju inte full pott när det tar en och en halv vecka att packa ihop tre saker och skicka.

+ Priserna och telefonservicen
+ Royal Mail och Posten, som paketet skickas via
- Mailsvar (Ring i stället för att maila) och packtiden på deras lager
#2
13 oktober 2009 kl 23:00
Gilla
Är anmäld och fått med mig nästan 20 pers till på traven. Gör vad jag kan. ;)
#3
23 januari 2010 kl 22:48
Gilla
Min erfarenhet av löpband, för att ta en helt annan vinkel, är mycket bra! Jag sprang hela hösten utomhus. Det slutade i benhinneinflammation tyvärr, kyla i kombination med prestationsökning var faktorerna. Jag vilade därefter en månad och är nu tillbaka igen. Jag springer endast inomhus på band och mina ben håller hur bra som helst nu. Jag tycker att värmen inomhus är otroligt viktig. Jag kommer inte springa utomhus längre om det är kallare än 5+. Visserligen upplever jag det enklare att springa på band än att springa ute. Men att behålla hälsan gör det värt det! Ser dock självklart framemot att få springa ute igen när värmen kommer tillbaka.

En viktig aspekt, tycker jag, om man är rädd för skador.