Foruminlägg av Ann Rickström

#1
13 november 2010 kl 05:48
Gilla
Nu kör vi!! Lycka till idag alla!
#2
13 november 2010 kl 07:54
Gilla
Ettan avklarad i ett par lagom plusgrader, vindstilla och uppehåll. Perfekt! Nåt gick dock snett när jag skulle ladda upp passet här och nu finns det liksom inte kvar i listan på jogg.se när jag försöker...det ligger dock kvar i min garmin. Kan jag ladda upp det nån annan stans???
#3
17 december 2010 kl 12:33 Redigerad 17 december 2010 kl 12:33
Gilla
Jag skriver om min träning och lite annat smått och gott på http://www.annsanns.blogg.se. Det är ego från början till slut ;)
#4
29 december 2010 kl 02:21
Gilla
Hej!

På Mälarsjukhuset i Eskilstuna får våra patienter som genomgått ballongvidgning (PCI) efter hjärtinfarkt göra ett arbets-EKG inför återbesöket till hjärtläkaren (vilket är ca 6-8 veckor efter utskrivning). Om man inte kan finna några tecken till kärlkramp där är det fritt fram att "maxa". Fram tills man fått ett positivt besked rekommenderar vi att man håller igång och rör på sig men i ett lugnare tempo, börjar med kortare promenader och ökar succesivt försiktigt.
Förstår att det kan låta luddigt, det är ju så relativt, men backintervallerna kan vara klokt att vänta med tills du genomfört eventuellt arbetsprov iallafall...
Nu är det förstås mycket möjligt att rutinerna i Örebro är annorlunda jämfört med hos oss, men om du inte har ett återbesök inplanerat snart så boka en telefontid med kardiolog och kräv ett ordentligt svar på din fråga. En sak är säker och det är att man i modern tid iallafall inte vilar sig i form efter hjärtinfarkt!

Stort lycka till!