Foruminlägg av Johannes Wahledow

#1
10 mars 2011 kl 01:03
Gilla
Nu är man ju mer eller mindre galet sugen på komma ut och köra...
Köpte min hoj en bit in på säsongen förra året, när brukar ni plocka ut era racers och köra för första gången, antar det skulle fungera nu men är lite orolig för allt vasst grus vi har på vägarna här i södra sverige...
när brukar premiärturen komma för er?

johannes
Kalsonger & Strumpor på nätet
#2
16 mars 2011 kl 20:38
Gilla
Tjena!

Måste skaffa en riktig fotpump iår, blev alldeles för många rundor förra året utan rejält tryck i däcken, någon som har bra tips på en inte så dyr men ändå bra fotpump man ska kika på?

mvh
johannes
Kalsonger & strumpor på nätet - ingetsnack.se
#3
16 mars 2011 kl 23:14
Gilla
Oj, nä det va inte meningen, varken att bryta mot några regler eller att göra reklam, bara standard forums-footer som alltid åker in på forumposts, mest SEO-grej, ska försöka komma ihåg att inte använda den på detta forum om det stör någon.
#4
20 mars 2011 kl 21:12
Gilla
Lite senare, men idag kom den efterlängtade premiärturen, riktigt gött, kan bara instämma med att det var endel grus här och där men slapp iaf punka... gött, nu ere bara köra på!
#5
11 april 2011 kl 22:35
Gilla
Tjena!

Tänkte bara bolla ut en kommentar, såhär i inledningen på säsongen så likt förra känner jag av mitt vänstra knä en hel del under/efter rundorna. Det är uppe, ovansidan, på framsidan av knäet som gör ont, dvs på knäskålen i princip, och övre delen då.

Tänkte bara kolla vad ni tror, kan det vara inställningsfråga av cykeln (borde inte båda knäna knasa då?) Eller är det lite överansträngning såhär i början? och hur ska man isf bäst göra för att bli av med det?

Efter passen så ter det sig som att sitter man still på samma sätt en stund och sen börjar röra knäet gör det sketaont... det håller dock bara i sig någon kväll sådär sen brukar det vara ok igen, men segt att ha ont under rundan, vill ju maxa! =)

Tacksam för idéer
#6
11 april 2011 kl 23:50
Gilla
Låter fint =)

Har en liten massör jag nog ska anlita, dock tveksamt hur mycket laserprylar hon har, eller menar du typ sånt ultraljud-grej som värmer på djupet?
Tror de blir att testa massage och kanske lite voltaren eller någon sådan gel som man kan göra punktinsatser med.

Kadensen borde det inte vara för den är jag rätt noga med, dagens runda gick på 94 i kadens tex i snitt, går sällan under 90 där utan tycker jag ligger rätt bra.

Men tack för inputen!
#7
26 april 2011 kl 17:44
Gilla
Tänkte bara höra lite på kul ung vilken nivå gängen som kör sub7/sub8 ung ligger på. Dvs om de kör själva i säg 5 mil, vilken speed kan de ligga i, den här tumregeln om att så snabbt man klarar att köra själv i 3 mil klarar man köra hela vättern på eller hur man säger tänker jag inte riktigt borde fungera på dessa grubber då jag antar att de tjänar betydligt mer på klungkörning i deras ~45km/h än vad ett annat gäng som kör en rulle i 30 knyck...

Behöver absolut inte vara något exakt bara lite nyfiken på vilken nivå de ligger på/som krävs för att genomföra ett varv i den speeden.

mvh
johannes
#8
9 maj 2011 kl 14:30
Gilla
ja det va väl ungefär det jag undrade :)

/johannes
#9
9 maj 2011 kl 19:26
Gilla
Ah ok, låter som en bugg de borde styra upp... men då finns det iaf ett trix att fixa det med! thanks
#10
19 maj 2011 kl 22:47
Gilla
Skoj läsning. tack för att du tog dig tid!
Är ju inte riktigt så att jag ligger i de nivåerna men va lite skoj höra mig för bara, har nog också förstått att man bör mäta effekten man kan plocka ut ur benen, men som sagt, den utrustningen sitter ju inte på min cykel och är väl inte så vanlig bland motionärer kanske... det är nog bara kötta på så får vi se var man hamnar, hade varit skoj att testa köra med ett riktigt snabbt gäng någon gång.
#11
19 maj 2011 kl 22:51
Gilla
Halojj!

Hur fungerar det, om det är en kille som på grund av skada inte kommer kunna genomföra varvet, kan man då på något sätt starta i hans namn nu när bytestiden gått ut, eller måste man visa leg i samband med att man visar startbeviset?

inte helt optimalt och hade ju varit skoj om det var rätt namn i listorna men nu går det ju inte byta längre så =(

/johannes
#12
12 april 2012 kl 21:51
Gilla
Denna dokumentär, tror den hette så som gick på svt var det förra året? någon som har en idé om hur man kan komma över den/se den?

Vet ni andra bra dokumentärer inte bara om vätternrundan utan lite om träning osv i allmänhet? eller följa proffscyklister m.m.
Det mesta av intresse =)

/johannes