Foruminlägg av Carl Boström

#1
4 februari 2012 kl 22:15
Gilla
Jag har sökt efter gelbälten på nätet under en tid. Tyvärr har sökningen inte gett vettiga svar. Det finn ett antal gelbälten som säljs från danmark. Men... Fästanordningarna för gelpåsar är inte bra nog. Är det någon "joggare" som har förslag på bättre gelbälten?
#2
24 februari 2012 kl 12:07
Gilla
Det verkar inte finnas en "bra" distansklocka för simning i inomhusbassäng. Utomhussimning är inget problem. Där fungerar GPS:n som verktyg.
Är det någon simmare som kan dela med sig av erfarenheten och tipsa om en klocka som mäter distans i just inomhusbassäng.
#3
31 juli 2012 kl 22:08
Gilla
Jag har i ca. 10 månader sysslat med sk. triathlonträning. Inte alla tre grenarna på en och samma dag utan utspritt på veckans dagar. Jag ska ge svar på dina frågor trots att jag inte är proffs på triathlonträning:
1) Jag delar upp träningen i cykling, löpning och simning och upprepar den efter en egen mallning. Jag tycker att jag tränar triathlon. Sedan må det vara hur det vill med klubbtillhörighet och tävlingar.
2) Jag saknar träningsvänner nu när min träning främst baseras på triathlon. Alltså ensam jämfört med marathonträningen som fler på hemorten sysslar med (den hinner jag också med som går in i triathlonförberedelserna). Skit i att vänta på träningskompisar och kör själv som jag och lägg upp träningen efter eget huvud.
3) Där har du problemet. Det är bara att ge sig ut i sjön påklädd våtdräkt för att inte frysa så förskräckligt. Det är bara att ge sig ut och cykla på den cykel du just äger. Det är bara att springa på asfalt som i terräng. Det är bara att gilla läget. En dag passar löpningen bättre än cyklingen. Andra dagen är det för varm för att springa 20 km. Bättre med simpasset då etc, etc.
Lycka till!