Foruminlägg av Tommy Andersson

#1
8 januari 2008 kl 10:23
Gilla
Hej,
Jag har haft problem med inflammation under lång tid i armbågen. Ja, Vopltaren hjälper men det är ej så skonsamt för magen dessutom så skall man vara försiktig att belasta hjärtat med det i kroppen.
Jag är inte medicinare på någotvis vill jag nogsamt understryka. Jag fick hjälp mot armbågen via en hälsokostaffär som rekommenderade "Fortodol". Googla det och läs på. Fantastiskt för en hälskostskeptiker som mig! Jag är hjälpt efter 13 månaders ihärdig smärta i armbågen.
Tommy
#2
23 mars 2008 kl 19:21
Gilla
Jag kommer med en helt ny lösning på löparknät som min kiroprakter fixade. Han bad mig egentligen söka hos en massör för att mina muskler i benen var stela.
Jag fick mitt löparknä för 3-4 veckor sedan och han behandlade genom att jag låg på magen på britsen och så satte han tummen mycket hårt på olika ställen runt sena ovan knät på utsiadan av låret. D.v.s på muskeln alldeles intill. Behandlingen gick ut på att han ordentligt tryckte till på muskeln i 30 sekunder på lite olika ställen där. Det strålade ut i tårna och jag kallsvettades men resultatet var att smärtan släppte omedelbart efter hans behandling. PERFEKT!
Jag har kutat direkt efter det utan besvär men fått känningar efter 8 km passet. Med lite enkla egna tumgrepp så försvinner smärtan.
Han menade på att muskeln var försatt i kramp och därför inte kunde supporta knäleden och därav smärtan.