Löpning Kläder, Skor & Prylar 3 inlägg 1786 visningar

avlagda löpartights

1978 • Göteborg
#1
9 november 2012 - 12:45
Gilla
Hej

Jag undrar om det är några här som har löpartights i storlek 36, 38 eller möjligtvis 40 som ni inte använder längre och som ni kan tänka er att skänka bort eller sälja billigt. De får gärna vara använda och slitna.

Jag är nämligen gravid i sjätte månaden och frustrationen över att det inte finns några träningskläder för stora magar gör att jag ska ta fram symaskinen.... Med kilar i sidorna borde jag kunna lösa den här träningssäsongen. Men jag misstänker att jag behöver ett par stycken för att prova och hitta material och sömmar som funkar. Några att sy fel på alltså.

nån som har tights? nån som har erfarenhet av liknande syprojekt?
Kinsei
1974 • Malmö
#2
9 november 2012 kl 13:45
Gilla
Har du kollat på H&M, där finns flera olika träningsbyxor med mjuk, bred resår? Kolla på hemsidan annars, de kostar bara 200 kr eller så. Röhnisch brukar ha något liknande, men det verkar onödigt dyrt för ett par månaders användning.

Själv hade jag inga problem med att springa hela mina graviditeter med båda barnen i vanliga tights med resåren nedanför magen och lång tröja till. Och då var jag inte en sådan som var jättesmal med bara en liten kula! Men jag kan hålla med om att tights med smal resår och knytband var mindre bekvänt, mycket bättre med en bredare linning!

En annan variant skulle ju kunna vara att klippa bort den befintliga midjeresåren och i stället sy på en sån där "magtub".

Susse
1968 • Löddeköpinge
#3
9 november 2012 kl 21:59
Gilla
Jag hade mina vanliga Newline tights hela graviditeterna. Jag skippade att knyta bandet i linningen.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.