Löpning Kom igång 7 inlägg 1684 visningar

En kärleksfull parodi

1962 • Alunda
#1
1 april 2013 - 18:57
Gilla
"Vaknade redan kvart över sex. Det måste ha varit solen som väckt mig. Trots att jag hade tänkt ha en vilodag idag kunde jag inte låta bli att snöra på mig skorna och ge mig ut en runda. Det pirrade i hela kroppen av förväntan. Eftersom det trots allt var en vilodag tog jag lilla rundan, 19 kilometer, i varsamt 5,20-tempo. Den sköna marsmorgonen svek inte mina förväntningar. Det tog emot ett tag vid tio kilometer, men då saktade jag av till ungefär 6-minuterstempo tills jag kom in i andra andningen.
När jag slutfört varvet hade jag ingen lust att gå in. Det var en så skön morgon. Så jag struntade i förnuftet och sprang en mil till."
:) Det är ju första april idag. Den här kärleksfulla parodin kom för mig idag mot slutet av min runda. Jag hoppas ingen av er här på jogg tar illa upp. Jag läser om er träning och inspireras, och det är ni som trots allt får mig att fortsätta med mitt jojo-lunkande.
För nu kommer den bistra sanningen. Min träning efter nyår har varit KATASTROFAL. Jag har gått upp i vikt. Min motivation är i botten. Jag stack ut på en 3,55-kilometersrunda idag trots att hela mitt väsen sa nej. Jag blev strax omsprungen av en långbent yngling med en sur hund. Hunden ville inte. Den bromsade upp husse var och varannan meter och ville hellre undersöka vad som döljt sig i dikena under våren. Och ändå kom jag inte ikapp dem. Jag lunkade fram i hasorna på en bromskloss till vovve och kom inte ikapp.
Haha. Jag började småflina för mig själv mot slutet av dessa eländiga 3,55 kilometer när jag fick min 19-kilometershistoria i huvudet. En annan dag. I ett annat liv. :)
Ha det gott, alla ni duktiga därute! Min beundran för er är verkligen äkta. Och jag tänker inte ge mig. Jag fortsätter jojo-lunka!
Annelie
1971 • Skövde
#2
1 april 2013 kl 19:14
Gilla
Det bästa med att springa är att jag blir så kreativ. Springer också och hittar på historier, blogginlägg eller smider planer.

Hittade ett citat som jag tycker är väldigt passande. Fortsätt springa!

"It doesn't matter how far or how fast you are going. If you are putting on your shoes and going out for a run, you are a runner, you are in that club!" //Kara Groucher
Gabriella Göthberg
1974 • Stockholm
#3
1 april 2013 kl 19:19
Gilla
Ja, fortsätt jojo-lunka! Plötsligt lossnar det igen.
kortben
1966 • GÖTEBORG
#4
1 april 2013 kl 20:57 Redigerad 1 april 2013 kl 20:59
Gilla
Kämpa på, även om vi inte är snabba så är vi löpare! Fint citat Annelie :-)
En vacker dag lossnar det, och det går en aning lättare att ta sig fram, det är sådan tillfällen man får leva på när det är tungt!
Däremellan är det ju tur att man har sin fantasi och kan drömma ihop lite kul historier - tack för kul läsning!

red. Råkade klicka iväg halva inlägget.
1962 • Alunda
#5
2 april 2013 kl 07:59
Gilla
Tack för era svar! Det är det som är så underbart med detta forum - respons när man behöver det. Vilket fint citat, Annelie. "It doesn´t matter how far or how fast you are going..." Det känns som ett sånt där citat som kommer att hjälpa mig snöra på mig skorna nästa gång!
Simon Lundin
1972 • Motala
#6
2 april 2013 kl 08:21
Gilla
3,55 eländiga km är ju mycket bättre än inget... :-)
Bara att bita ihop och kämpa på!
1971 • Stockholm
#7
2 april 2013 kl 14:29
Gilla
synd att du var tvungen att sakta in lite där vid tio. kämpa vidare!
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.