Löpning Kommunforum / Sverigestafetten 5 inlägg 3310 visningar

Löparboom i Piteå.

1967 • Umeå
#1
14 juli 2010 - 20:07
Gilla
Kul att det är fler från Piteå som den senaste tiden hittat hit och registrerar träningen här!
Som ni sett av Kommuntoppen här till vänster ligger "vi" på 15:e plats i riket. Det är ju värt att uppmärksammas!
Sedan i mars då jag började reg. träning har Piteå för det mesta legat kring platserna 30-40 så det är en "boom"!

Undertecknad och några andra flitiga joggare här är dessutom små- eller storskadade då vi förmodligen velat för mycket. Jogga på!
Kul vore det att läsa om fler anekdoter från löparvärlden lokalt här i Piteå.

/Rolf Svanold
1962 • Piteå
#2
15 juli 2010 kl 17:35
Gilla
Ja, jag tycker att jag kämpat på rätt bra sedan jag blev av med mitt löparknä i mitten av Maj, men jag tycker man hamnar längre och längre ner på kommunlistan. Men håller med Rolf om att det är kul att se att det är många som är i gång och som kämpar på bra, det är bara inspirerande. Är själv lite sugen att prova på Vallsbergslöparna på Fredagar som jag ser att rätt många andra gör. Bara lite gruvensam då det verkar rätt tufft, men det ska nog gå om man biter i. Kan vara kul att träffas och få ett ansikte på Er andra. Så förhoppningsvis syns vi där framöver. Kämpa på så tar vi någon plats till i kommunlistan.
1969 • Piteå
#3
24 juli 2010 kl 15:02
Gilla
Jag är också sugen på hänga på vallsbergsgänget får bli längre fram men vore kul om man kunde träna lite i grupp, för att harva som jag gör ensam är sådär, åtminstone kanske ett långpass 1g/vecka och ett interv-pass kan man kräma ur lite extra. /Peter
1967 • Umeå
#4
17 augusti 2010 kl 17:22
Gilla
"Vi" är på 13:e plats i kommuntoppen, tangering tror jag av bästaplaceringen sedan jag varit med...Många aktiva joggare i Piteå, det har tillkommit flera flitiga löpare eftersom. Och om de "tunga namnen" som vanligtvis ligger bra till på månads- och årsbasis också för in träningen så finns "vi" på topp-10-listan strax!! (Vilka ni är vet ni nog - hoppas att ni är friska och skadefria). /Rolf
1967 • Umeå
#5
25 oktober 2010 kl 14:18
Gilla
Det är Löparboom i Piteå....det är kul!! Ny förening och fler som registrerar och för träningsdagbok här på plats.

Flera av de "tunga namnen" har hittat tillbaka - roligt roligt. och till Piterunners hoppas jag.
Ni som är skadade, förkylda och överbelastade - som en tröst kan man säga att det är okej denna period på året att ta det lugnare innan starten av grundträningen.
Träna alternativt, spinning och vattenlöpning är riktigt bra - det går att ha samma och t.o.m. höja nivå med den träningen!

Sedan, också av egen erfarenhet så kan vill jag bara påminna alla att man ju faktiskt tränar/tävlar i första hand mot sig själv...kommunlistan är givetvis jätteinspirerande...men har man "tävlings" i sig är det ju uppenbar risk att man övertränar och drar på sig överbelastningsskador och infektioner!

/Mvh Rolf

Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.