Löpning Kläder, Skor & Prylar 3 inlägg 2707 visningar

FR 305 Skapa pass (workout)

Per Håkansson
1976 • Tibro
#1
6 augusti 2010 - 02:20
Gilla
Jag springer gärna efter hastighet (min/km) och det fixar jag ju lätt genom "quick workouts" direkt i 305´an. Jag vill gärna hantera ett sådant pass även i GTC. Problemet är att när jag väljer att skapa pass i GTC finns inte ett specifikt kilometertempo med som "mål", bara en viss hastighetszon. Således kan jag inte skapa ett sådant pass i GTC. Kanske kunde jag föra över det från 305´an? Problemet då är att det verkar som om enbart de "avancerade" passen överförs till GTC, inte de som ligger under "intervals" eller "quick" i 305´an. Någon som har en lösning på detta problem?
1966 • Hedared
#2
6 augusti 2010 kl 11:14
Gilla
Hej,
Jag använder Sporttracks med Garmin Fitness Plug-in. När man ska välja hastighetszon kan välja alternativet "Eget" manuellt välja tempo. Jag skulle inte bli förvånad om det funkar på samma sätt i GTC.
Per Håkansson
1976 • Tibro
#3
6 augusti 2010 kl 21:52
Gilla
Njao, jag anade en sådan lösning, men finner inget "eget" i GTC. Däremot kan man välja målsättningen att ligga i ett visst hastighetsintervall, t ex "lätt jogg"... Kanske kunde man omdefiniera två närliggande sådana intervall så att de "sammanfaller" vid just den kilometerhastighet man vill ha...fast det känns ju som ån efter vatten. Lättare då med ST. Har parallellkört de båda nu några dagar, och faller mer och mer för ST. Jag har varit och nosat på Fitness- Pluginen, men det står att den kräver ST 3.0. Min version (som var den senaste man kom åt på hemsidan) är 2.1... Funkar den ändå, eller har jag missat någon uppdatering någonstans?
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.