Löpning Rundor & Kartor 4 inlägg 1702 visningar

Hu rspringer jag från Sthlms Central till Jakobsberg?

1970 • Järfälla
#1
26 april 2012 - 07:40
Gilla
Hej, jag försöker titta på kartor o dyl och såvitt jag ser kommer jag lätt fram till Sundbyberg längs Bällstaån från Karlberg/Pampas, men mellan Sundbyberg och Spånga ser det ut som om jag får vada i Bällstaån/gå på spåren. De bygger ju en hel del där nu, var finns gångvägarna, dvs på vilken sida om järnvägen??
Nån som brukar transportlöpa sträckan?
Hälsningar NIna
1968 • Sundbyberg
#2
26 april 2012 kl 12:51 Redigerad 26 april 2012 kl 12:53
Gilla
Nu är det ett tag sedan jag var just där men Bällstavägen och sedan Gamla Bromstensvägen borde väl fungera?

Dock tog vi en lite annan väg här http://jogg.se/Traning/Pass.aspx?id=4447210
Helene Pratt
1969 • Spånga
#3
26 april 2012 kl 13:35
Gilla
Jag bor i Bromsten så har koll på vägarna..
Du springer längst Ulvsundasjön hela vägen till Sundbyberg/Mariehäll. Det är det relativt nybyggda området. När gruset tar slut viker du av från gångvägen längst vattnet och kommer ut till en rondell och då vänster upp över bron som går över järnvägen. Efter bron är du på höger sida om järnvägen.
Fortsätt "rakt fram", du springer förbi en park som är på din högra sida och sen en liten tankstation. Efter det är du framme vid Ulvsundaleden och du har Solvalla på din vänsta sida. Uppför backen och sen går gångvägen över Ulvsundaleden och över till Spånga/Bromstensidan.
Du kan sen välja vilken väg du tar, höger eller vänster om järnvägen. Springer du över järnvägen så du har den på din högra sida är det enklare att hitta men inte så kul väg. Är du kvar på Bromstensidan springer du "genom planket" och in på Tallåsvägen/Bockfjällsvägen som går parallellt med järnvägen och den följer du i princip till Spånga C. Efter det springer du över järnvägen igen och då bör det vara skyltat Järfälla/Jakobsberg. Tror i och för sig de skyltarna börjar dyka upp redan i Sundbyberg.
Lycka till!
1970 • Järfälla
#4
26 april 2012 kl 18:44
Gilla
Klockrent, tack till er båda.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.