Kan man ha en GPS-klocka ihop? - Löpning
Löpning Kläder, Skor & Prylar 4 inlägg 3364 visningar

Kan man ha en GPS-klocka ihop?

Susanne Bornmar
1975 • Linköping
#1
12 oktober 2012 - 13:47
Gilla 
Jag är väldigt sugen på att köpa mig en Garmin klocka. Sneglar på 210, 410 och 610. Jag löptränar enbart (med fokus på maraton i Stockholm 2013) och vill ha klockan till att lägga upp intervallpass, mäta längd på mina träningspass, spara tränade pass på någon bra websida (jogg.se ligger ju nära till hands :-) ). Jag vill även kunna få snitttiden på senaste kilometern, inte snitttiden på alla kilometrar på passet. Vill även börja pulsträna på ett vettigt sätt. Nått jag aldrig gjort tidigare.

Min man däremot, tränar till i första hand till vasaloppet men sen även för vätternrundan. Han är lite sugen på något som mäter hans hastighet när han cyklar. Kadens med andra ord.

Nu till min eg fråga, då vi har småbarn kan vi aldrig träna samtidigt, därför skulle det vara möjligt att använda oss av samma klocka. Men går det? Eller är det personliga inställningar i klockan som man bara kan göra på en användare?

Vilken klocka skulle ni i så fall rekomendera?
1983 • Vimmerby
#2
12 oktober 2012 - 13:49
Gilla 
Tror man kan ställa in profiler.

Eric Åkerlund
1960 • Växjö
#3
12 oktober 2012 - 13:53
Gilla 
Jag har en Garmin 210 som jag delar med min son. Vi springer båda, jag laddar upp mina resultat på jogg.se, han på Endomondo (det gör iofs jag också, det går hur bra som helst när man har var sin profil). Klockan har de funktioner jag behöver och även de du beskriver att ni båda vill ha.
1978 • Arboga
#4
12 oktober 2012 - 14:10
Gilla 
Vi delar klocka och det fungerar bra. Det gäller bara att observera vem som är inloggad på jogg när man läser in träningspassen.
I Gramins Traning Center grö vi ingen skillnad på passen, det beror delvis på lätja samt att vi idag ganska enkelt kan se på disans och hastighet vem som gjort passet.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.