Löpning Övrigt 5 inlägg 4227 visningar

Sett, mött, hört i spåret

Skogsflickan
1967 • Stockholm
#1
27 februari 2013 - 19:45
Gilla 
Hej skidvänner! På jogg.se finns en legendariskt rolig tråd som heter "Sett, mött, hört i spåret"
och en annan "Vad är det underligaste ni sett under era joggingturer?"

Läs dem om ni har en stund över och behöver bli lite uppiggade!
jogg.se/Forum/Trad.aspx?subid=36
jogg.se/Forum/Trad.aspx?subid=2272

Ska vi starta en likadan här, med kul historier från skidspåret? Eller... det har jag visst redan gjort!

Hoppas några av er kan bidra med något kul. Själv kan jag inte komma på något bättre än att jag mötte Olof Palme i längspåret när jag var liten. Mamma och pappa tyckte att det var häftigt. Jag tyckte att han hade en ful toppluva :-)

Och det var inte vidare kul... Har ni nåt bättre?
Monika Jensen
1970 • Värmdö
#2
28 februari 2013 - 18:53
Gilla 
Det roligaste jag har sett i skidspåret var en äldre herre med en liten ivrig hund (Jack Russell Terrier), som han skulle försöka få att dra honom längst spåret. Hunden förstod inte riktigt poängen utan jagade alla möjliga osynliga spöken i alla riktningar, vilket fick till följd att den äldre herren hade väldigt svårt att hålla balansen och försöka hänga med i hunden alla tilltag :-D
Keith Schäfer
1965 • Stenkullen/Moskva
#3
2 mars 2013 - 13:04
Gilla 
Att fästa ett rep runt midjan och dra ett bildäck är populärt i skidspåret här i Moskva. Ger extra mostånd, ser roligt ut men verkar att funka. Har dock ej provat själv. Har fullt sjåå att ta mig fram i spåret bland alla andra ryssar.
_
_
#4
4 mars 2013 - 10:06 Redigerad 4 mars 2013 - 10:23
Gilla 
Det låter själviskt att dra ett bildäck efter sig. Ungefär som han som envisades med att dra en pulka med ett litet barn efter sig på golfbanespåret med resultatet att spåret efter honom blev utplånat.

En annan observation var paret som skulle ta en skidtur (på samma golfbana). Han har hela vallaboden med sig i bilen och riggar upp ett komplett vallabord som han bearbetar skidorna intensivt på med valla och olika borstar. Det ser proffsigt ut, som om de förbereder sig för en tävling. Hon tittar ointresserat åt ett annat håll.
Efter nästa varv (6km) är deras bil inte längre kvar. Kanske vallade de bort sig?
Skogsflickan
1967 • Stockholm
#5
18 mars 2013 - 20:46
Gilla 
Hej, det här har jag ju inte sett själv i spåret... Men filmklippet (som är ett par år gammalt) är så fruktansvärt kul att man kan påminna om det. Ni har säkert sett den här redan? Med lämmeln i skidspåret?

Jag hittar bara filmen som länkad på en blogg (vet inget alls om bloggen för övrigt). Konstigt nog verkar den inte finnas på youtube.
http://kajsasundin.blogg.se/2011/may/lilla-lammeln.html
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.