Löpning Skador & Rehab 3 inlägg 9269 visningar

Knäveck - baksida lår, Smärta-Kittlande

1965 • Furulund
#1
8 mars 2013 - 12:33
Gilla
Igår fick jag avbryta löpningen efter 4 km. Har ngn vecka känt en viss stelhet i baksidan av låret. Igår var det efter 4 km en blandad känsla av smärta och kittling i vänsterknävecks yttre sena/fäste och det strålade ner på utsidan av underbenet och ner i utsida häl bakom ankeln.
Jag har tränat hårdare än någonsin i vinter och förbereder mig för Marathon Des Sables i april. Men sista veckorna har träninge varit lugnare.
Någon som kan ha någon uppfattning om vad det kan vara?
Mark
1966 • Helsingborg
#2
8 mars 2013 - 12:39
Gilla
Jag hade ngt liknande problem och jag slutade springa helt på en vecka....sen var det borta och jag kunde springa som vanligt....men som sagt vet inte om det är samma som ditt problem...hoppas det går över för dig också men du kanske ska kolla det med ngn som kan mer och bättre än jag....lycka till
Christian Larsson
1975 • Kållered
#3
8 mars 2013 - 13:01
Gilla
Har också haft liknande besvär.Tog det lungt med löpningen i 8 veckor. Körde mycket på gym .dels crosstrainer och mer baksida lår...detta har hjälp mig men är lite rädd för att det skall komma tillbaka, så jag kör inte med högt tempo, utan tänker på isättning och kör med olika skor..lycka till.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.