Löpning Kläder, Skor & Prylar 3 inlägg 2016 visningar

Alternativ till Mizuno Elixir

Johannes
1985 • Farsta
#1
18 mars 2013 - 14:15 (Redigerad 18 mars 2013 - 14:15)
Gilla
Beställde nya Elixir-modellen från Wiggle, men skorna restnoterades innan min order hann behandlas och det verkar dra ut på tiden innan de får in nya. Surt då jag verkligen gillade mina gamla Elixir och vill ha just den modellen. Men jag kan inte vänta så mycket längre så jag får nog be Wiggle skicka ett par skor av annan modell.

Jag tar tacksamt emot tips på vettiga alternativ. Det är en lättare men ändå dämpad sko för mängdträning jag söker. Har funderat på Saucony Fastwitch, vad tror ni om det?

Andra skor jag gillar är Mizuno Wave Musha, både 4 och 5. Har även ett par Mizuno Wave Inspire 8, men de tycker jag är för dämpade och klumpiga.
1980 • Bålsta
#2
30 maj 2013 kl 08:54
Gilla
Hejsan!

Jag har växlat mellan New Balance 890 och Mizuno Elixir, väger ungefär lika mycket. NB 890 är lite mjukare invändigt i stoppningen och har lite mer dämpning, är också lite smalare i framfoten, dock en snabb sko med bra respons. Tycker jag gjort mina bästa lopp i de skorna om jag ska vara ärlig. Vet inte varför jag inte gått över till de helt och hållet men är nog en vanesak, jag har kört med Elixir sen modell 4.

Eftersom Elixir försvinner så lutar det nog mot ett par nya NB 890 eller NB 1400 som ser riktigt skön ut, den har jag inte testa dock.

Har du förresten redan valt ett alternativ till Elixir, ser ditt inlägg är från 18 mars?

/Olle
Johannes
1985 • Farsta
#3
30 maj 2013 kl 19:22
Gilla
Tack för tipset! Jag ska definitivt kolla upp dem.

Jag kom av mig lite i sökandet efter ett alternativ till Elixir. Köpte de nya Mizuno Inspire 9 som jag faktiskt gillar att springa långpass och distans i. I mitt tycke är det klart roligare skor än Inspire 8. Springer faktiskt bara i Mizuno för tillfället. Musha på tävling och Elixir och Inspire på träning, men det vore kul att prova något nytt snart. Så ditt svar kommer lägligt! :)
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.