Löpning Tävlingar & Motionslopp / Running For Change 2 inlägg 3054 visningar

Välgörenhetslopp i Slottskogen

Göteborg
#1
26 maj 2014 - 09:51 (Redigerad 26 maj 2014 - 09:54)
Gilla
Bild uppladdad av Hungerprojektet
Löpsäsongen tar inte slut i augusti! För andra året i rad anordnar Hungerprojektet motionsloppet Running for Change i Göteborg, tillsammans med Rotaract. Tidigare år har Rotaractklubbar i hela Sverige själva arrangerat loppet till förmån för Hungerprojektet. Loppet går av stapeln den 10e september i Slottsskogen, mitt i centrala Göteborg. Du väljer själv om du vill springa 5 eller 10 km, om du vill promenera eller springa runt banan. Alla intäkter går oavkortat till Hungerprojektet som arbetar med att avskaffa hunger och fattigdom. Vid målgången får alla som deltagit förmånliga goodiebags! Vi kan med glädje meddela att tidigare sponsorer även kommer att hjälpa till i år, bland annat ICA Focus, Löp och Sko och Vitamin Well.

När
Onsdagen den 10e september kl 18.00. Start och mål är vid Stora Dammen, Slottsskogen

Anmälan
Sker i formuläret på hemsidan http://hungerprojektet.se/runningforchange/, Anmälningsavgiften ligger på 250 kr
(200 kr för studenter och pensionärer), hela summan går till Hungerprojektet arbete med att avskaffa hunger och fattigdom i världen.

Betalningsalternativ
Du kan välja att betala anmälningsavgiften via Paypal eller betala direkt via din internetbank (mer info bifogas i ert bekräftelsemail). För betalning med faktura för större grupper och företag: kontakta Ylva Munkhammar: ylva.munkhammar@hungerprojektet.se eller 0702-93 32 00.
Göteborg
#2
26 maj 2014 kl 16:15
Gilla
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.