Cykel Prylar 4 inlägg 4906 visningar

Pulsband för armen!

1967 • Smögen
#1
8 december 2014 - 14:19
Gilla
Hej!

Då det säkert är fler än mig som inte tycker klassiska pulsband runt bröstet är superbekvämt vill jag tipsa om ett optiskt band för armen som faktiskt funkar bra.

Efter att läst DC Rainmakers test där han konstaterade att det funkade även på överarmen slog jag till för ett par veckor sedan.

Nu har jag använt det ett antal pass i olika former och måste säga att det är ett klart lyft, man märker inte en att det är med, det bara gör jobbet utan krångel.

Det är ett Scosche Rhythm+ och att det dessutom stöder både Bluetooth och ANT+ är ju en klar fördel.

Mvh
Micke
1965 • Nyköping
#2
9 december 2014 kl 20:51
Gilla
Låter intressant! Helt klart tröttnar man lite på pulsbandet men har man väl börjat med pulskoll så kan man inte vara utan.
Pebben
1966 • Karlstad
#3
10 december 2014 kl 02:30
Gilla
Det där med att pulsband är obekvämt eller inte är väl som med så mycket annat. Högst personligt. Jag störs inte av mitt pulsband. Snarare tvärt om. Om jag nu skulle råga glömma det så känner jag mig naken. Det går nästan inte att cykla. Något känns helt fel.
1967 • Smögen
#4
10 december 2014 kl 19:31
Gilla
Nää, träna utan pulsband skulle verkligen kännas fel, det hör liksom till.

Och det är säker tinte ett bekymmer för alla men komforten att ha det på armen är verkligen så mycket bättre, man märker inte ens att det är där.

Problemet med bröstband för min del är särskilt när jag springer, ska det sitta kvar ordentligt när det bär iväg får det sitta så tajt så det blir obekvämt, och på cykel ser det tråkigt ut o få en extra valk/bilring under dom snygga tajta tröjorna:-)
(Det är nog me dom man har ändå)
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.